شهروندان مواد خوراکی با نشان سیب سلامت استفاده کنند
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان : 90 درصد دونات های فله ای اصفهان غیر بهداشتی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان ؛ مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: حدود 90 درصد دونات های فله ای موجود در بازار، به صورت غیر بهداشتی در واحدهای زیر زمینی تولید می شود.
جواد محمدی فشارکی با اشاره به اینکه روغن مصرف شده در این نوع دونات ها اغلب غیر مجاز است افزود: همچنین در آزمایش های صورت گرفته از چند نمونه دونات فله ای موجود در بازار ، مشخص شده است رنگ خوراکی مصرفی در این گونه شیرینی ،در تولید واکس کفش نیز استفاده می شود .
وی از شهروندان خواست: از مواد خوراکی بسته بندی شده و دارای نشان سیب سلامت استفاده کنند .
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان: اصفهان اما معتقد است:استفاده از واکس به جای شکلات از نظر اقتصادی به صرفه نیست و بوی واکس کفش با بوی شکلات کاملا متفاوت است.
آقای صفاری افزود:مرکز بهداشت همه دوناتهای تولیدی در مراکز مجاز و دوناتهای بسته بندی را با توجه به تاریخ مصرف آنها تایید میکند.