دبیر کمیته مدیریت مصرف برق استان مرکزی گفت: میانگین مصرف برق در استان بالاتر از شاخص کشوری ست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ، شبیهی گفت: متوسط رشد بار استان مرکزی در مقایسه با پارسال ، حدود هشت و نیم درصد است که این میزان نسبت به شاخص کشوری، رشد بالاتری را در میانگین سالیانه نشان می دهد.
وی افزود: آمار و ارقام ثبت شده و رشد مصرف کشور و گرمای ادامه دار هوا ، نشان دهنده آن است که رشد مصرف در کشور و استان خارج از پیش بینی و استاندارهای معمول است که شاید بتوان یکی از دلایل آن را در قیمت بسیار ناچیز بهای برق در سبد مصرفی کشور، ورود بی رویه و خارج از استاندارد وسایل سرمایشی به کشور در سال های اخیر عنوان کرد.
وی از شهروندان خواست درمصرف برق صرفه جویی کنند ، تا امکان استفاده از این انرژی برای تمامی مشترکان فراهم شود.
شبیهی افزود: استفاده بهینه از انرژی برق به وسیله بخشهای غیر مولد مانند مصارف اداری ، تجاری و خانگی امکان استمرار دریافت انرژی مطمئن برای بخشهای مولد کشور شامل صنعت و کشاورزی را فراهم می کند.
وی با اشاره به اینکه پارسال در حوزه مصرف برق استان ، نیاز به بیش از 57 هزار مگاوات گزارش شد گفت : از این میزان حدود 53 هزار مگاوات آن تأمین شد و این عدد امسال بر اساس پیش بینی انجام می شود به حدود 60 هزار مگاوات برسد .
وی یاداور شد : با تلاشهای وزارت نیرو در قالب برنامههای مدون و با اضافه شدن تولید نیروگاه های برق آبی، تأمین حدود 49 هزار مگاوات آن در صورت آمادگی کامل شبکه تولید و انتقال و اجرای برنامههای مدیریت مصرف امکان پذیر است.
شبیهی افزود: پیک مصرف برق تا هفته سیزدهم ، 53 هزار و 177مگاوات است که این مقدار در مدت مشابه پارسال ، با 50 هزار و 714 مگاوات بیش از پنج درصد رشد داشته و حداکثر نیاز مصرف در هفته سیزدهم نسبت به هفته قبل د رشد 10 و 67 درصدی بوده است.
دبیر کمیته مدیریت مصرف برق استان مرکزی گفت: بر اساس آمار رسمی شبکه برق کشور، به ازای هر یک درجه افزایش دمای بالاتر از 25 درجه سانتیگراد ، بار شبکه از 600 تا 800 مگاوات اضافه میشود.
برق منطقهای باختر سه استان همدان، لرستان و مرکزی با 77 هزار کیلومتر مربع مساحت، پنج میلیون نفر جمعیت و 2 میلیون مشترک را در بر میگیرد.