23 هزارو 792 پرونده سال گذشته در دادگستری خرمشهر رسیدگی و مختومه شد .
نعمت الله روشن روان با اشاره به اینکه ورود پرونده های طلاق به دادگاه ها همه ساله رو به افزایش است گفت: همه کارشناسان و متخصصان در آموزش خانواده باید با تلاش مضاعف مشکلات خانوادگی را به حداقل ممکن برسانند.
وی همچنین گفت : در رابطه با تیر اندازی های هوایی و قدرت نمایی نیز 232 پرونده در خرمشهر تشکیل و 86 نفر دستگیر شده اند .
حمیدمرانی پور دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر در جمع خبرنگاران، پرونده های مختومه دادسرای این شهرستان را 13 هزار و 543 مورد اعلام کرد و افزود :برخورد جدی و قاطع با سارقان سیم های برق خرمشهر در دستور کار است و در این زمینه موفقیتهای خوبی حاصل شده است .
وی مبارزه با مفاسد اقتصادی ، حوزه امنیت ، مبارزه سرقت ، مبارزه با مواد مخدر و نیز برخورد با تیراندازی هوایی را از جمله فعالیتهای قاطع و موثر دادسرای خرمشهر خواند و گفت: در زمینه ایجاد امنیت و آرامش برای شهروندان با متخلفان به شدت برخود می شود .
مهدی کعبی رییس شورای حل اختلاف خرمشهر هم در این جلسه پرونده های مختومه سه ماه نخست امسال را هزار و 36 و پرونده های سازش را 110 مورد اعلام کرد.