برداشت گل محمدی از 70 هکتار گلستانهای شهرستان فریدن آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز اصفهان؛ مسئول باغبانی جهادکشاورزی فریدن با اشاره به افزایش 35 درصدی سطح زیرکشت گل محمدی در این شهرستان گفت: متوسط برداشت گل محمدی از هر هکتار 4 تن است و پیش بینی می شود بیش از 280 تن محصول برداشت شود.
امیرضیایی بابیان اینکه برداشت گل محمدی هر سال از نیمه اول خرداد آغاز می شود افزود: امسال به خاطر بارندگی های بهاری و کاهش دما برداشت گل محمدی دو هفته با تاخیر آغاز شد و به همین سبب برداشت گل تا اواسط تیر ادامه دارد.
وی گفت: به دلیل نبود کارگاه گلابگیری در شهرستان فریدن روزانه 4 تن گل برای گلاب گیری به کاشان صادر می شود.
شهرستان فریدن با 33 هزار هکتار زمین زراعی و تولید سالانه بیش از 380 هزار تن انواع محصولات کشاورزی یکی از قطبهای کشاورزی استان است.