جدیدترین خبرها از بنیاد شهید؛
اعلام برنامههای بنیاد شهید در هفته «حقوق بشر آمریکایی»
مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید با اشاره به نامگذاری ۷ تا ۱۲ تیر با عنوان «حقوق بشر آمریکایی» از سوی مقام معظم رهبری به تشریح برنامههای بنیاد در این هفته پرداخت
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛
«اسکندر یارنسب» مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برنامههای بنیاد در هفته «حقوق بشر آمریکایی» اظهار داشت: با عنایت به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تشکیل ستاد ملی بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با محوریت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و عضویت تمام نهادها، ارگانها و سازمانهای مختلف، بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با هماهنگی ستاد افشای حقوق بشر آمریکایی استان در سراسر کشور با استفاده از فرصت سالروز شهدای مظلوم هفتم تیر و در آستانه جنایات ضدحقوق بشری آمریکا با رویکرد تبیینی و با هدف روشنگری و بصیرت افزایی برنامههای مختلفی را برگزار میکند.
وی افزود: نخستین برنامه، برگزاری مسابقه رالی جانبازان شیمیایی و خانوادههای این عزیزان از تهران تا سردشت است که این مسابقه از شش تا هشت تیر و با حضور ۱۸۰ نفر از جانبازان و همراهان برگزار میشود. برگزاری همایش ملی تجلیل از شهدا، جانبازان و پزشکانی که در سردشت حضور داشتند، همایش پیادهروی و مراسم گلباران گلزار شهدای سردشت از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده به این مناسبت است.
مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در روز هفت تیر نیز مراسم نکوداشت شهید بهشتی و ۷۲ شهید این حادثه در سرچشمه تهران و همچنین قطعه ۷۲ تن بهشت زهرا (س) تهران و استانهای دارای شهدای حادثه هفتم تیر برگزار میشود. در روز هشت تیر نیز مراسم بزرگداشت شهید آیت الله صدوقی در شهر یزد برگزار خواهد شد. روز ۱۰ تیر یادواره شهدای آزادسازی مهران در ایلام برگزار میشود و سرانجام در روز ۱۲ تیر مراسم گرامی داشت شهدای ایرباس بر روی کشتی در خلیج فارس برگزار میشود.
یارنسب گفت: برگزاری این برنامهها علاوه بر آشنایی مردم با حقوق بشر دروغین مورد ادعای آمریکا، باعث نهادینه شدن عنوان «هفته حقوق بشر آمریکایی» در کشور میشود.
وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در شش تیر سال ۱۳۹۴ گفت: ایشان در این سخنرانی با بیان حوادث و اتفاقاتی که از ۷ تا ۱۲ تیر رقم خورده و به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مربوط به حوادث تروریستی آمریکا و ایادی آن بوده است، نام «هفته حقوق بشر آمریکایی» را برای این هفته پیشنهاد دادند.
وی درباره این حوادث گفت: شش تیر سالروز ترور مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنهای است و هرچند ایشان در سخنرانی خود به این موضوع اشارهای نکردند، اما به دلیل ماهیت تروریستی حادثه سالروز این حادثه نیز به عنوان یکی از ایام این هفته در نظر گرفته شده است. هفتم تیر نیز تاریخ بزرگترین جنایت و ترور در کشورمان است که طی آن شهید بهشتی و ۷۲ نفر از یاران ایشان که همگی از مقامات و مسئولان رده بالای کشور بودند به شهادت رسیدند. هشتم تیر سالروز بمباران شیمیایی شهر سردشت توسط نیروهای بعثی بود. این اتفاق در تاریخ جنگها بیسابقه است و طی آن تعداد زیادی از مردم بیگناه به شهادت رسیدند که این روز، روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی نامگذاری شده است؛ همچنین در همین تاریخ آیت الله صدوقی که از چهرههای تأثیرگذار انقلاب بود توسط منافقین به شهادت رسید.
مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ۱۰ تیر نیز سالروز آزادسازی شهر مهران است. این حادثه نیز به صورت غیرمستقیم به جنایات آمریکا مربوط میشود، زیرا صدام با پشتیبانی آمریکا، استکبار جهانی و ارتجاع منطقهای به ایران حمله کرد و آن جنایات را رقم زد. در نهایت در ۱۲ تیر نیز جنایت مستقیم آمریکاییها علیه ایران رقم خورده است، زیرا تمام حوادث گذشته به صورت غیرمستقیم توسط ایادی آمریکا انجام شده بود، اما در این روز هواپیمای مسافربری کشورمان بر فراز آبهای خلیج فارس توسط ناو آمریکایی مورد هدف قرار گرفت و جمع زیادی از زنان، مردان و کودکان به شهادت رسیدند.
جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار جایگاهی برای رقابت علمی ایثارگران است
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار جایگاهی برای رقابت میان ایثارگران و انگیزهبخش و الهامبخش است.
حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد در بیست و پنجمین نشست شورای مشورتی مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد که روز یکشنبه ۲ تیرماه با حضور محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد و نمایندگان و مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد در سالن جلسات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تشکیل جلسات ستادهای مرکزی شاهد و ایثارگر در دستگاهها گفت: خروجی عملکرد این جلسات باید توسعه ارزشگذاری باشد که لازمه آن حضور وزرا و مسئولان سازمانها در این نشستها است که امیدواریم این اقدام صورت گیرد تا شاهد غنای بیشتر و کاربردی شدن جلسات باشیم.
وی بابیان اینکه جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار بهعنوان جایگاهی برای رقابت میان ایثارگران باید انگیزهبخش و الهامبخش باشد، تصریح کرد: اگر به دنبال ایجاد شور، نشاط و انگیزه در سطوح علمی و عملی ایثارگران هستیم باید اقدامات گستردهتری مانند اطلاعرسانی رسانهای وسیع انجام دهیم تا جامعه ایثارگری و مردم با آگاهی مشارکتهای لازم را داشته باشند.
وی افزود: برگزار شدن این جشنواره در سطح ملی برآیند تحقق انتخابها در مرحله استانی است بنابراین باید توجه کنیم که ارزیابیها شفاف و صریح باشد و در نهایت همه انتخابها در چارچوبی حرفهای صورت گیرد، مسئله مهم دیگر توجه به بعد ترویجی و فرهنگی این جشنواره است به این معنا که در فرآیند برگزاری جشنواره، عموم مردم به این باور برسند که رقابتی در حال وقوع است و نخبگان پس از طی مراحلی مورد تأیید قرار میگیرند و صرفاً این مراسم ارائه امتیازاتی به جامعه ایثارگر نیست.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد بابیان اینکه میتوان جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار را سالانه با یک شعار جهتدهی داد خاطرنشان کرد: این مسئله سبب میشود تا فرآیند جشنواره تکرار نشده و پویایی آن حفظ شود و در نهایت با محتوا و جذاب برگزار شود، همچنین باید در نظر داشت که این جشنواره در مقام مقایسه با سایر جشنوارهها از اعتبار حرفهای برخوردار شود و مرجعیت علمی برای خود کسب کند.
حجتالاسلام کاویانی راد در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که اساسنامه جدید طرح شاهد با فعالیت این شورا روند اجرایی خوبی را در پیش بگیرد و مصوبات ارزشمندی را متناسب با مصالح جامعه ایثارگری به همراه داشته باشد.
در ادامه این نشست محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد با بیان اینکه شورای مشورتی مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد به ابتکار اداره کل آموزش بنیاد از سال ۱۳۹۴ تاکنون ۲۵ جلسه با محوریت طرح شاهد تشکیل داده است، گفت: خروجی این نشستها تسهیلکننده وضعیت آموزشی ایثارگران بوده و برگزاری جشنوارههای آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار نیز نتیجهبرگزاری این جلسات است.
وی با بیان اینکه جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار تفاوتهای اساسی با سایر مراسم تجلیل دارد تصریح کرد: این جشنواره دستاوردهای طرح شاهد را از دوره مدرسه تا آموزش عالی تحت پوشش قرار میدهد و مشارکت دستگاههای آموزشی را نیز به همراه دارد، حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی نماینده، ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز همواره بر برگزاری این جشنواره و اهمیت آن تأکید داشتهاند.
مدیرکل آموزش بنیاد با اعلام اینکه در سال ۱۳۹۸ مدت فراخوان جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار افزایش پیدا خواهد کرد گفت: در سال جاری فراخوان را از آبان ماه شروع خواهیم کرد که در این فاصله باید اطلاعرسانی مناسبی از طرف مدیران کل شاهد و ایثارگر دستگاهها نیز صورت گیرد.
وی تأکید کرد: در سال ۱۳۹۸ کار ویژه خاصی را پیشبینی کردیم که با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت جبهه مقاومت، هر دستگاهی یک نفر از مدافعین حرم شاهد و ایثارگر را معرفی کند تا از آنها در جشنواره تقدیر شود.
وی گفت: امیدواریم تمامی دستگاهها برنامههای سالانه خود را در حوزه شاهد و ایثارگر ارائه داده و راهکارهای خود را برای ارتقای تحصیلی دانش آموزان شاهد و ایثارگر در سال ۱۳۹۸ تبیین کنند.
در این نشست که با حضور مدیران کل شاهد و ایثارگر وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و آموزش پزشکی، آموزشوپرورش و دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد با اهدای لوح تقدیر از مدیران کل سابق شاهد و ایثارگر وزارتخانههای علوم و بهداشت تقدیر شد و بهبودی دبیر جلسه نیز گزارشی از برگزاری ۳ دوره جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ ارائه داد.
اعزام تیم ۱۸ نفره پزشکان متخصص برای ویزیت جانبازان شیمیایی سردشت
مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران از اعزام تیم پزشکی ۱۸ نفره بنیاد، متشکل از پزشکان متخصص در رشتههای مختلف جهت ویزیت و معاینه جانبازان به سردشت خبر داد.
محمدرضا صدیقی مقدم با اشاره به بمباران شیمیایی شهر سردشت در روز ۸ تیرماه ۱۳۶۶ گفت: این روز با عنوان روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی نامگذاری شده است و در همین راستا تیم پزشکی ۱۸ نفره بنیاد شهید و امور ایثارگران متشکل از پزشکان متخصص در رشتههای مختلف مرتبط با مصدومیتهای شیمیایی روز چهارشنبه ۱۲ تیرماه به سردشت اعزام میشوند و طی مدت ۲ روز جانبازان شیمیایی این شهرستان را در زمینههای تخصصی داخلی، چشم، پوست، ریه و روانپزشکی، ویزیت و معاینه میکنند.
مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: از چند سال پیش کلینیک شیمیایی سردشت راهاندازی شده است و با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی از جمله دانشگاه شاهد اقدامات لازم را برای انجام امور درمانی و پایش و کنترل سلامت جانبازان شیمیایی انجام میدهد.
وی با بیان اینکه هرسال طی یک یا ۲ نوبت تیمی از طرف بنیاد برای معاینه و کنترل یا درمان عوارض جانبازان شیمیایی به سردشت اعزام میشود، افزود: تیم پزشکی که در هفته آتی عازم سردشت خواهد بود شامل متخصصان مختلف از جمله چشم، ریه، گوش، پوست، داخلی، روانشناس، فیزیولوژی، ایمونولوژی و جراحی مغز و اعصاب است و جانبازانی که به دلیل پیشرفت یا پیدا شدن عوارض جدید شیمیایی نیاز به درمانهای خاص دارند و نیز جانبازانی که توسط استان معرفی میشوند طی روزهای پنجشنبه و جمعه توسط این تیم معاینه میشوند.
صدیقی مقدم ادامه داد: مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز برای بررسی مشکلات و آسیبهای روحی و روانی این جانبازان در تیم یاد شده حضور دارد. پس از ویزیت و معاینه، جانبازانی که خدمات درمانی موجود در کلینیک برایشان کافی نیست به مراکز درمانی دیگر مناطق و تهران اعزام میشوند تا فرآیند درمانی آنها کامل شود.
مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تشکیل و نگهداری پرونده الکترونیکی درمان جانبازان گفت: علاوه بر معاینات، پرونده بالینی تشکیل و به صورت الکترونیکی نگهداری میشود تا در صورت لزوم برای دیگر پزشکان معالج ارسال شود. از سوی دیگر سیستمی در حال راهاندازی است تا جانبازان در صورت نیاز به درمان در شهری مثل تهران بدون مشکل بتوانند به مرکز و پزشک مربوطه مراجعه کنند و پس از طی مراحل درمانی به شهر خود بازگردند.
وی در پایان گفت: در چند سال اخیر با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ساختار تخصصی این کلینیک تقویت شده است به نحوی که کلینیک مذکور در حال حاضر در ۹ تخصص پزشکی ارائه خدمت میکند. از طرف دیگر با همکاری دانشگاه شاهد طرح پایش سلامت تخصصی در شهرستان سردشت اجرا شد و تمام مصدومین شیمیایی سردشت تحت پوشش مراقبتهای ویژه فعالانه قرار گرفتند.
رضایت ۹۸ درصد ایثارگران از تسهیلات دریافتی از صندوق قرضالحسنه شاهد
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه شاهد با اشاره به نظرسنجی صورت گرفته از ایثارگران دریافتکننده وام گفت: برای بیش از ۲۵ هزار نفر از دریافتکنندگان وام در سال جاری پیامک ارسال شده که از ۴ هزار نفر شرکت کننده در این نظرسنجی، حدود ۹۸ درصد آنها از خدمات صندوق ابراز رضایت داشته اند.
اسلام کریمی در خصوص تسهیلات قرض الحسنه ارائه شده به ایثارگران عضو صندوق در سه ماهه نخست سال ۹۸ گفت: صندوق قرضالحسنه شاهد از اول فروردین ۱۳۹۸ تا ۳۱ خرداد تعداد ۲۵ هزار و ۵۲۵ فقره وام قرض الحسنه به ارزش ۴۵۴ میلیارد و ۹۸۶ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان به ایثارگران عضو خود پرداخت کرده و این در حالی است که عملکرد صندوق قرضالحسنه شاهد در مدتزمان مشابه سال گذشته ۶۱ هزار ۶۹۹ فقره وام و به ارزش ۲۴۲ میلیارد و ۹۳۱ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان بوده است که این آمار ۱۸ درصد افزایش تعداد و ۸۸ درصد رشد ریالی وامها نسبت به سال گذشته را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه سقف وامها در سال جاری از ۱۵ میلیون تومان به ۲۰ میلیون تومان افزایشیافته است افزود: از تعداد وامهای تخصیص یافته در سال جاری ۵۸۹۸ فقره به ارزش ۱۰۴ میلیارد و ۴۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به استانهای سیلزده پرداخت شده است که شامل استانهای ایلام، خوزستان، کرمانشاه، لرستان، مازندران، گلستان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی بوده است.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه شاهد با اشاره به نظرسنجی صورت گرفته از ایثارگران دریافتکننده وام گفت: برای بیش از ۲۵ هزار نفر از دریافتکنندگان وام در سال جاری پیامک شرکت در نظرسنجی ارسال شد که ۴ هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کردند که بیش از ۹۸ درصد آنها از خدمات صندوق ابراز رضایت کردند. با ۲ درصد باقیمانده نیز بهصورت تلفنی تماس گرفته شد که دلیل نارضایتی آنها عمدتاً پایین بودن سقف وام و زمان بازپرداخت اقساط آن بوده که هر دوی این موارد بر اساس مقررات و ضوابط ابلاغی بانک مرکزی بوده است.
چهلمین شماره نشریه «خط زندگی» منتشر شد
شماره چهلم نشریه خط زندگی در اداره کل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران منتشر شد.
این شماره از نشریه خط زندگی شامل عناوین «در ستایش امید»، «کار و تلاش عامل شادابی جامعه و پیشرفت مادی و معنوی است»، «کار مایه حیات زندگی است»، «گواه خوشبختی»، «ادبیات کودک و نوجوان»، «تلخ و شیرین»، «عبور از رویدادهای ناگوار»، «رویای ازدواج»، «مدیریت مالی و کیفیت روابط در خانواده»، «اثبات مالکیت»، «غول سیاه بدجنس»، «همبازیهای خطرناک»، «مهارتهای ارتباطی در پیشگیری و درمان اعتیاد»، «خستگی مزمن»، «چه کسی به تو گفت: گمنام نام تو عشق است»، «دلم یه اتفاق تازه میخواد»، «هنر ظریف بیخیالی»، «بازیهای فکری برای کودکان»، «به همین زیبایی»، «دیدار آشنا»، «زندگی یعنی تکاپو» و «همیشه اینطور نمیماند» است و در صفحات پایانی نشریه نیز اسامی برندگان مسابقه شماره قبل اعلام و سؤالات جدید مسابقه ارائهشده است.
اولویتهای انتشارات بنیاد شهید اعلام شد
دویست و ششمین نشست کمیسیون انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با محوریت بررسی کتابهای متقاضی چاپ در نشر شاهد برگزار شد.
حجتالاسلام کاویانی راد در این نشست که با حضور رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و دیگر کارشناسان با محوریت بررسی کتابهای متقاضی چاپ در نشر شاهد برگزار شد، با اشاره به لزوم تدوین گردش کار حقوقی در فرآیند نگارش و چاپ آثار نشر شاهد گفت: در چاپ آثار مستند مربوط به شهدا که بهطور خاص به یک شهید والامقام میپردازند، گرفتن نظر و کسب رضایتمندی خانواده شهدایی که درباره آنها کتاب نوشته میشود، ضروری است، همچنین باید در کتابها با موضوعیت داستان و رمان، در پیشگفتار یا سخن ناشر، قالب نگارش کتاب درج شود.
وی افزود: با توجه به وظایف سازمانی و رویه آموزش نوقلمان در این حوزه، بحث استفاده از قلم نویسندگان صاحبنام کشور در حوزه ایثار و شهادت برای تولید آثار فاخر در نشر شاهد اهمیت بسزایی دارد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در پایان، استفاده از ظرفیتهای استانی در چاپ کتاب، بکارگیری حداکثری از فضای مجازی و وب سایت ها، هدفگذاری مناسب، تشویق فعالیتهای خلاقانه و آییننامه مدون و راهبردی برای امور اجرایی را مورد تاکید قرار داد.
رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد و عضو این کمیسیون نیز در سخنانی اظهار داشت: بر اساس ماموریتهای ترویجی و فرهنگی بنیاد، اولین کارگاه آموزشی نوقلمان ایثار و شهادت را سال گذشته برگزار کردیم که مورد استقبال مناسبی قرار گرفت و امیدواریم که با استمرار این رویه رو به رشد، شاهد تربیت نسل جدیدی از نویسندگان این حوزه باشیم و به رشد کیفی و کمی آثار این حوزه کمک کنیم و درنهایت موفق به انتشار آثار باکیفیت و مخاطب پسند باشیم.
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد در پایان گفت: تولید مجموعه داستانهای کوتاه در حوزه ایثار اجتماعی، انتشار فرهنگ اعلام شهدای عشایر کشور و برپایی اولین جایزه کتاب سال دفاع مقدس از برنامههای امسال نشر شاهد است که در دستور کار قرار دارد.
در این نشست ۱۹ اثر مورد بررسی قرار گرفت و چاپ ۹ اثر نویسندگان متقاضی نشر شاهد و منتخب ایثار و شهادت در رده سنی کودک و نوجوان و بزرگسال، در اندازههای مختلف رمان، داستان، خاطره، مستند نگاری (مرجعنگاری) به تصویب رسید.
کاهش آسیب اجتماعی، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ایثار اجتماعی
همچنین نوزدهمین نشست شورای هماهنگی و سیاستگذاری روابط عمومیهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمانهای تابعه در ساختمان ستاد بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران برگزار شد.
علیرضا کریمیان مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن اشاره به سالروز شهادت شهید مصطفی چمران گفت: آمریکا در طی دوران بعد از انقلاب اسلامی همواره در فکر ایجاد بحران برای کشورمان بوده است و امروز هم به دنبال تحمیل مذاکرات تحتفشار به ایران است و تنها راه مقابله با این مسئله، مقاومت در برابر زورگوییهاست.
وی ادامه داد: برغم تمام مشکلات فضای روانی جامعه نسبت به سال گذشته شرایط مناسبتر و آرامتری دارد و با کارهایی که آمریکا انجام داده حتی گروههای بیتفاوت جامعه نیز متقاعد شدهاند که باید در برابر آمریکا ایستادگی کرد.
مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: وقتی انتقادهای اجتماعی افزایش مییابد نیازمند ایجاد آرامش هستیم و در این مسیر باید سعه صدر داشته باشیم و ضمن پذیرش انتقادها، اطمینان دهیم که صادقانه برای حل مشکلات تلاش میکنیم.
وی با اشاره به برخی مشکلات و آسیبهای اجتماعی گفت: یکی از ابزارهای مهم در مسیر حل مشکلات و کاهش آسیب اجتماعی، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ایثار اجتماعی است و توسعه این فرهنگ میتواند بسیار مفید باشد.
کریمیان با بیان اینکه امروز حدود ۷۰ درصد انتقال اطلاعات از طریق فضای مجازی انجام میشود افزود: با توجه به اهمیت فضای مجازی باید در روش کارها، آموزش نیروی انسانی و تولید محتوا در حوزه اطلاع رسانی تجدیدنظر شود.
وی افزود: البته رسانههای رسمی حذف نشدهاند و بخش مهمی از محتوا همچنان توسط آنها تولید میشود، اما باید به سمت اتفاقات جدید نیز رفت و از قبل برای آنها برنامه داشت.
عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران نیز در نوزدهمین جلسه شورای هماهنگی و سیاستگذاری روابط عمومیهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمانهای تابعه ضمن گرامی داشت روز تبلیغ و ارتباطات و سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی بهفرمان امام خمینی (ره) گفت: عملکرد روابط عمومی هم میتواند باعث ارتقای سازمان شود و هم میتواند روند حرکت سازمان را کندتر کند.
وی افزود: روابط عمومی باید پیامهای جدید را با ابزارهای نو انتقال دهد و خوشبختانه عملکرد روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مسیر است و اثار آن را در حوزههای مختلف میبینیم و سرعت و دقت در فعالیتها کاملاً مشهود است. فعالیت روابط عمومی بنیاد شهرستانهای استان تهران نیز بر اساس روشهای جدید و با ابزارهای نو است و خدمات بهخوبی تبیین میشود.
پیام تسلیت حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در پی درگذشت مادر شهیدان «خرمدل»
رییس بنیاد شهید با صدور پیامی درگذشت حاجیهخانم «خورشید جمشیدی» مادر شهیدان «سعید، علی و ایرج خرمدل» را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی به این شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهیدان گرانقدر خرمدل
سلامٌ علیکم
صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را درراه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، نثار کردند در وصف نمیگنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.
درگذشت بانوی ماجده و مؤمنه «حاجیهخانم خورشید جمشیدی» مادر گرامی شهیدان معزز «سعید، علی و ایرج خرمدل» را به شما خانواده محترم تسلیت عرض مینمایم.
از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسئلت دارم. امید آنکه به فضل الهی و در جوار فرزندان شهیدشان قرین رحمت ربوبی گردند.
سید محمد علی شهیدی.
یادآور میشود شهید سعید خرمدل فرزند عبدالرحیم یکم مهر ۱۳۳۵ دیده به جهان گشود و در روز چهارم آبان ۱۳۵۹ در سن ۲۴ سالگی به شهادت رسید. طلبه شهید علی خرمدل نیز دهم آذرماه ۱۳۴۵ به دنیا آمد و ۲۱ اسفند ۱۳۶۳ در سن ۱۹ سالگی در عملیات بدر به فیض شهادت نایل آمد.
شهید ایرج خرمدل دوم آذر ۱۳۴۳ پا به عرصه وجود نهاد و چهارم دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ شربت شهادت را نوشید و حاج عبدالرحیم خرمدل پدر شهیدان گرانقدر خرمدل نیز که دارای نشان ملی ایثار بود در سال ۱۳۹۳ دارفانی را وداع گفت.