40 معدن نيمه کاره استان تا ماه آينده تعيين تکليف ميشوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،
سيجاني با تاکيد بر ضررت انجام کار کارشناسي بر روي معادن استان افزود: کارشناساني از سازمان هاي حفاظت از محيط زيست،منابع طبيعي و صنعت معدن و تجارت با انجام تحقيقات گسترده، نحوه فعاليت هاي اين معادن را بررسي و شوراي معادن استان در جلسه آتي خود در خصوص ادامه فعاليت اين معادن تصميم گيري ميکند.
دبير شوراي معادن در ادامه به برخي محدوديت ها براي فعاليت معادن استان اشاره کرد و افزود: ممنوعيت فعاليت صنايع و معادن در شعاعع 120 کيلومتري پايتخت عمده ترين مشکل اين واحدهاست که نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي و استاندار در پي حل اين مشکل هستند.
معاون هماهنگي امور عمراني ا
بهشتي با تاکيد بر لزوم اصلاح و بازنگري قانون ممنوعيت فعاليت صنايع و معادن در شعاع 120 کيلومتري تهران گفت: حدود 65 درصد از مساحت استان قم شامل اين قانون ميشود و عملا با محدوديت بزرگي براي سرمايه گذاري روبروست و نياز است اين قانون مورد بازنگري و اصلاح قرار بگيرد.
نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه بر همراهي بيشتر دستگاه هاي اجرايي براي تسهيل فعاليت معادن و توليد کنندگان استان تاکيد کردند.
آقاي ذوالنوری بااشاره به وجود منابع معدني بي شمار در استان تصريح کرد: دستگاههاي اجرايي استان ميتوانند با همکاري بيشتر و تسريع در صدور پروانه بهره برداري گام بلندي براي ارتقاي ظرفيت هاي معدني استان بردارند.
آقاي اميرآبادي نيز حفظ محيط زيست را در کنار رونق توليد از جمله الزامات فعاليت هاي اقتصادي عنوان کرد و افزود: تلاش تمامي دستگاهها و نهادهاي استان براي ايجاد رونق توليد است اما نبايد اين فعاليت ها تعرضي به سرمايه هاي ملي و طبيعي کشور وارد کند.
استاندار نيز در اين جلسه
آقاي سرمست شرکت در نمايشگاههاي ملي و بين المللي و همچنين توجه به اقتصاد دانش بنيان را از جمله ملاک هاي موفقيت واحدهاي توليدي عنوان کرد و افزود: به منظور تسهيل در فرآيند توليد نياز به بازنگري بسياري از قوانين دست و پاگير وجود دارد و خروجي تمام جلسات بايد گامي در جهت سرعت بخشيدن به رونق توليد باشد.
در حاشيه هشتمين شوراي معادن استان، اعضاي اين شورا از بخش هاي مختلف شرکت آذرخش توليد کننده انواع آجرنسوز ساختماني بازديد کردند.