۹۵درصد شالیزارهای گیلان با همت شالیکاران وجین شده است.
علی درجانی با اشاره به نقش وجين شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانال های کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.
وی گفت: در مرحله وجین که حدود 10تا15 روز بعد از نشاء انجام می شود شالیکاران با دست علف های هرز لابلای بوته های برنج را کنده و دور می ریزند.
در بیشتر شالیزارهای گیلان رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرایی کشت می شود.
شالیکاران گیلانی سالانه 750هزار تن برنج سفید تولید می کنند که 40درصد برنج کشور است.