آغاز برداشت زیره در شاهرود
کشت این محصول به علت قیمت زیاد و کم آب بودن با استقبال کشاورزان مواجه شده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سمنان، مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود گفت: کشت محصول زیره سه سال است که در بخش مرکزی شاهرود آغاز و امسال در 150 هکتار از زمین های کشاورزی این محصول کشت شده است.
قاسمی افزود : کشت زیره با توجه به قیمت زیاد این محصول و کم آب بودن آن در مقایسه با گندم و جو با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
وی گفت : برداشت هر هکتار کشت زیره نیاز به 70 تا 80 کارگر دارد.
مسئول جهد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود افزود : یکی از مشکلات کشت زیره ، علف های هرز است که مبارزه با آن هزینه کشت محصول را بالا برده است.
برداشت زیره در شهرستان شاهرود تا اواسط تیرماه ادامه دارد.