تکمیل ساخت بیمارستان امداد و نجات جنوب شهر مشهد به هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ساخت این
دکتر علی رحیمی افزود:این طرح از پارسال با مکاتبات انجام شده با دفتر مقام معظم رهبری و سایر مسئولان بالادستی کشور در ردیف طرحهای لازم الاجرا قرار گرفت و ساخت آن با فروش ۲۵۰میلیارد ریال اوراق قرضه و پیش بینی برخورداری از ۲۰۰تخت بیمارستانی از سر گرفته شد و هم اکنون بیش از ۱۸درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: چنانچه اعتبارات مورد نیاز برای این طرح مهم درمانی تخصیص یابد پیش بینی میشود تا دو سال آینده به بهره برداری کامل برسد.
رحیمی افزود: با راه اندازی این بیمارستان، زنجیره برخورداری از امکانات مراکز درمان بیماران ترومایی (حوادث و ضربههای ناشی از آن) و نیز جراحی عروق برابر استانداردهای جهانی در 4جهت کلانشهر مشهد برای سالانه ۳۰میلیون گردشگر و زائر و مجاور تکمیل میشود.
وی ادامه داد: این بیمارستان با ۱۸هزار مترمربع زیر بنا علاوه بر تمرکز بر درمان بیماران تروما و جراحی عروق میتواند بخشی از نیازهای مراجعه کنندگان در جنوب مشهد به خدمات عمومی پزشکی را هم پوشش دهد.
او یادآور شد: در سالهای گذشته در اجرای طرح تحول سلامت و تلاش وافر مسئولان استانی و کشوری بیمارستانهای شهید کامیاب در شرق و طالقانی در غرب به بهره برداری، تجهیز و نوسازی رسیدهاند و با حداکثر امکانات در حال خدمات دهی به مراجعه کنندگان هستند در حالی که دو طرح بیمارستان شهید هاشمی نژاد در شمال و امداد و نجات در جنوب مشهد هنوز نیمه تمام هستند که امید است با مساعدت مسئولان و تخصیص به موقع اعتبارات تکمیل شوند که البته در بیمارستان هاشمی نژاد عملیات ساختمانی به پایان رسیده و برخی موارد جزئی مانده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: طرح تحول سلامت در حالی در استان شروع شد که بیمارستانها و مراکز درمانی این استان به لحاظ امکانات و مکان، وضعیت مطلوبی نداشت و با کمبود بیش از 3هزار تخت بیمارستانی مواجه بود.
دکتر شاپور بدیعی افزود: با تلاش مدیران و مساعدت دولت خدمتگزار در مقطع کنونی میتوانیم بگوییم که بسیاری از مشکلات رفع شده و بیمارستانهای خراسان رضوی از فضا و تجهیزات استاندارد دنیا برخوردار هستند.
وی ادامه داد: در این مدت بیمارستانهای خلیل آباد کاشمر، بیمارستان و زایشگاه باخرز، بیمارستان رشتخوار و بیمارستان فریمان به بهره برداری رسیده است که نقش بسیار مهمی در کاهش مراجعات مردمی و بیماران به شهر مشهد دارند و علاوه بر این در این مدت در زمینه بازسازی و تجهیز بیمارستانهای موجود نیز کارهای بسیار مهمی انجام گرفته که در خور قدردانی است.