امسال پنج هزار و ۴۶۰تن گیلاس از باغات نیشابور تولید شد که سه رقم گیلاس سیاه مشهد، فرنگی و کرجی اقلام موجود در بخش مرکزی و زبرخان شهرستان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: نیشابور یکی از قطبهای
محمدعلی فرهمندراد افزود:نقاط قوت این محصول در شهرستان، شرایط اقلیمی مناسب، باغداران علاقمند و متبحر، کم آفت بودن، شرایط بازاررسانی به موقع و صادرات به کشورهای روسیه است.
وی ادامه داد:از گیلاس علاوه بر مصرف تازه خوری، مربا و کمپوت ساخته میشود؛ برگ آن به صورت دم کرده برای درمان بیماری کلیه و کبد مورد استفاده قرار میگیرد و میوه گیلاس در سلامت چشم، پوست، پیری و کاهش وزن بسیار مؤثر است.