دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بوشهر به عنوان پایلوت اجرای نقشه جامع علمی کشور انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه این سند در ۸ محور و ۶۸ برنامه اقدام تنظیم شده است افزود: مشخص شدن اهداف، قابل دسترس بودن آنها و دارا بودن برنامه زمانبندی از ویژگیهای این سند است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تدوین نقشه جامع علمی کشور گفت: استان بوشهر به عنوان پایلوت اجرای این نقشه انتخاب شده است.
وی گفت: اولویتهای این برنامه بر پایه ۶ محور صنایع دریایی، پتروشیمی، شیلات، کشاورزی، گردش و تفریحات و تولید آبشیرین است که در استان بوشهر اجرایی میشود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز گفت: الگو شدن استان بوشهر برای تنظیم سند اقتصاد دانش بنیان با توجه به تاریخچه و ظرفیتهای آن گامی بزرگ و شایسته برای پیشرفت این استان است.
آیت الله صفایی بوشهری افزود: استان بوشهر میتواند الگویی بزرگ برای توسعه کشور باشد.
وی با بیان اینکه اقتصاد بر پایه دانش از عوامل اقتدار یک کشور است اضافه کرد: اقتصاد دانشبنیان میتواند تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر تصریح کرد: اگر ما در عرصه اقتصاد یک نگاه عمیق راهبردی نداشته باشیم و ظرفیتهای خود را در فضای ملی، منطقهای و بینالمللی نشناسیم و نقشه راه دقیقی برای آینده اقتصاد کشور نداشته باشیم، قطعا تحولات اقتصادی هستند که ما را مدیریت خواهند کرد.
استاندار بوشهر نیز با اشاره به اهمیت تدوین سند توسعه دانشبنیان گفت: استان بوشهر به عنوان اولین استان در حوزه مسولیتپذیری این سند قرار گرفته و پایگاهی برای این تفکر در راستای پویایی اقتصاد کشور تبدیل شده است.
عبدالکریم گراوند بر تدوین این سند بر اساس ظرفیتهای هر استان تاکید کرد و افزود: اگر بخواهیم ایران را توسعه یافته ببینیم باید در تدوین اسناد توسعه، تناسب توانمندیها و شرایط استانها را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در عرصههای مختلف بیان کرد: با وجود ظرفیتهای مهم در عرصه دریا، کشاورزی، زیست فناوری و دیگر عرصهها میتوانیم نه تنها در عرصه نفت و گاز بلکه در سایر حوزهها هم حرفهای زیادی برای گفتن در سطح ملی و بینالمللی داشته باشیم.