دبیر کل اکو گفت: اردبیل ظرفیت های بالایی در حوزه اقتصادی و گردشگری برای سرمایه گذاری دارد.
وی به حضور نمایندگان کشورهای آلمان، کانادا و گرجستان اشاره کرد و گفت: اردبیل ثابت کرد که می تواند میزبان کنفرانس ها و رویدادهایی در سطح بینالمللی باشد.
دبیر کل اکو با تاکید به اهمیت اجلاس اکو اظهار کرد: اتاق اکو صدای کشورهای عضو است که در راستای توسعه روابط اقتصادی فعالیت میکنند و در دومین اجلاس به دنبال بررسی موانع و چالشها در حوزه گردشگری سلامت هستیم.
کولا گفت: رشد صنعت گردشگری مطلوب نیست و همچنان برخی قوانین این صنعت را تهدید میکند که ما نیازمند بازنگری در قوانین و بررسی چالشها هستیم.
وی افزود: اکو در حوزه بهداشت و سلامت رشد مطلوبی نداشته و برنامههای قابل توجهی در حوزه گردشگری سلامت مشاهده نمیشود.
کولا گفت: لازم است مدل های کسب و کاری و اپلیکیشن های جدید را در زمینه بهداشت و سلامت ارائه دهیم و این کنفرانس فرصت مناسب برای ارائه توانمندی کشورها است.
دبیر کل کمیته ایرانی اکو نیز در این مراسم گفت: گردشگری جزو صنایع رو به رشد در دنیا است و درآمد گردشگری در کشورها روند رو به رشدی دارد و در کشور تقویت رشد آن را دنبال می کنیم.
محمد رضا کرباسی افزود: بسیاری از بیماران در کشورهای عضو اکو به کشورهای غیر عضو سفر می کنند که این موضوع باید با توسعه خدمات گردشگری تغییر یابد.
وی تاکید کرد: در سال 2017، 170 هزار توریست وارد کشور شده که نشان دهنده رشد 20 تا 25 درصدی صنعت گردشگری کشور است اما این روند باید افزایش یابد.
دبیر کل کمیته ایرانی اکو گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در کشورهای عضو اکو باید در راستای توسعه گردشگری سلامت کشورها اقدام کرد و روابط اقتصادی و گردشگری فی مابین بهبود یابد.
کرباسی با اشاره به اهمیت اجلاس اکو در تشریح توانمندی کشورهای عضو اکو گفت: سه کمیته تخصصی در دومین کنفرانس فعال شده و در نشست های تخصصی قابلیت های بخش دولتی و خصوصی کشورها تبادل خواهد شد.