سطح زیر کشت زیره در استان اصفهان 50 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان با اشاره به افزایش 50 درصدی سطح زیرکشت زیره با تغییر الگوی کشت پربازده در استان گفت : امسال با توجه به صرفه اقتصادی و افزایش قیمت زیره و کم آب بر بودن کشاورزان استان به کشت این محصول روی آورده اند.
صادقی میزان برداشت زیره را از هر هکتار را یک تن بیان کرد و افزود: پیش بینی می شود از 300 هکتار از مزارع بی حاصل استان که زیر کشت این محصول رفته 200 تن محصول زیره برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه تحمل خشکی زیاد و طول دوره رشد کوتاه و مزایای کشت این محصول برای کشاورزان گفت: با توجه به دوره کشت کوتاه 100 تا 120روزه زیره که از اوایل زمستان آغاز می شود ، این محصول علاوه بر کمک به معیشت کشاورزان ، در حفظ منابع آب و خاک نیز موثر است.
زیره طبعی گرم و خشک دارد و علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی ضد نفخ و ضد تشنج نیز هست.