جوانان و جامعه هدف نسبت به اثرات سو مصرف مواد مخدر آگاهی یابند.
اکرمی با بیان اینکه تازمانی که بین مردم حساسیت ایجاد نشود برنامه ها از کارایی و اثرگذاری بهره مند نخواهند شد، افزود: دستگاه های مسئول و مرتبط باید با تشکیل اتاق فکر بنشینند تصمیم گیری کنند که چگونه جوانان و جامعه هدف را حساس کنند.
وی با اشاره به اینکه حوزه مواد مخدر نیازمند کار متفاوت و خلاقانه است، تصریح کرد: کارهای تکراری بدون تاثیر را انجام ندهیم به عنوان مثال می توان از ظرفیت کودکستان ها برای بیان پیامدهای سو مصرف مواد مخدر بهره برد؛ برخی کارها از صدها سخنرانی و همایش اثربخشی بیشتری دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، فضای مجازی را فرصتی برای حساسیت آفرینی بین مردم دانست و گفت: با تولید محتوا در این عرصه می توان مضرات فضای مجازی را به سوددهی تبدیل کرد؛ انتشار یک اثر تبلیغی و یا یک اثر هنری در فضای مجازی تاثیری به مراتب بیشتر از نگارش صدها در راستای مواد مخدر کتاب است.
اکرمی افزود: باید با استفاده از تمام توان، ظرفیت ها و امکانات در جهت پیشگیری و اطلاع رسانی به موقع خانواده ها و جوانان گام های مثبتی برای مقابله با اعتیاد برداشته شود.
وی با بیان اینکه هنرمندان قشر برگزيده و مرجع جامعه هستند و نقش هنرمند با ساير گروه های اجتماعي متفاوت است، گفت: انجمن های نمایش می توانند در اماکن پر تردد پیام های مشخصی از اثرات سو مواد مخدر را اجرا کنند.
ارتقای سطح آگاهیهای جامعه و ظرفیتهای فرهنگی، آشنایی با آسیب های متاثر از مصرف مواد مخدر، اجرای فعالیت های آموزشی و آشنا کردن جوانان با تبعات منفی و زیانبار موادمخدر و ارائه الگوهای تربیتی مناسب و مهارتمحوری منطبق با سبک زندگی اسلامی را از جمله برنامههای محوری مبارزه با مواد مخدر است.
سالانه ۱۰ هزار تن مواد مخدر در همسایگی ایران تولید میشود که ۱۰ درصد آن توسط جمهوری اسلامی ایران کشف میشود.