مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول :شناگران در ساحل دز مراقب خطر غرق شدگی باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان،عبدالحسین معظم فر افزود: گرمای شدید هوا، مردم را از نقاط مختلف خوزستان و حتی استان های همجوار به دزفول می کشاند تا با آب تنی در رودخانه دز از گرمای طاقت فرسا در امان بمانند ولی موج های خروشان رودخانه از یک سو و نداشتن آگاهی کافی شناگران از سوی دیگر گاه حوادث تلخی را رقم می زند.
وی افزود: در پارسال ، دوازه نفر در رودخانه دز غرق شد حال آنکه از ابتدای امسال تاکنون هفت نفر غرق شده است که یک نفر از آنها غیربومی و سایر افراد، بومی بودند.
معظم فر با بیان اینکه یک نفر نیز در کانال آبیاری کشاورزی غرق شده است، گفت: پارسال عمق آب زیر پل قدیم چهار متر بود که امسال به علت افزایش دبی و سیلاب عمق آن به ۱۸ متر رسیده و شنا کردن در این محل خطرناک است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول افزود: رودخانه دز به علت بالا آمدن آب از جذابیت خاصی برخوردار است که خانوادهها به ویژه جوانان را تشویق به شنا میکند لذا باید در این خصوص اطلاع رسانیهای گسترده و فرهنگ سازی شود.
وی با بیان اینکه شهرداری برای جلوگیری از بروز حادثه در نقاط خطرناک اقدام به نصب تابلو کرده است، افزود: امکان استقرار نجات غریق در برخی نقاط مانند زیر پل جدید نیست.
معظم فر با اشاره به کمبود امکانات نجات غریق و غواص در آتش نشانی دزفول گفت: استقبال مردم از کتها و منطقه چال کندی و تردد قایقها در این محدوده زیاد است و در برخی مواقع خود این قایقها خطرساز هستند و محیط زیست را آلوده میکنند البته همین قایقها در برخی موارد اقدام به نجات افراد حادثه دیده میکنند که نیاز است ساماندهی شوند.
به گفته وی تمام ادارات دزفول دارای کت هستند که استقرار قایق و نجات غریق در محل کتها میتواند به نجات افراد حادثه دیده کمک کند.
حدود ۱۰ تا ۱۴ کیلومتر از مسیر رودخانه دز در محدوده شهر دزفول است که هر ساله در این محدوده شاهد غرق شدن تعدادی از هموطنان بومی یا غیربومی هستیم.