سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران : ساده زیستی، مردم داری و بخشش از ویژگیهای برجسته سبک زندگی مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حجت الاسلام سیدحسن معین شیرازی سخنران پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته تهران در تشریح سبک زندگی دانشمندان اسلامی، به زندگی مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی از سادات موسوی بهبهان پرداخت و گفت: این شخصیت برجسته ۵۲ سال از عمر خود را در نجف زندگی کرد و آنچه سرلوحه کارش قرار داشت ساده زیستی، زندگی درمیان مردم، رسیدگی به مشکلات مردم و تربیت شاگردان فاضل و برجسته بود.
سخنران پیش از خطبهها افزود: در سیره زندگی مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی ارتباط معنوی ویژه با حضرت ولیعصر (عج) مشهود است. ایشان به مراتب و درجاتی در این خصوص رسیده بود که بنا بر اقوال بدون واسطه با حضرت صحبت میکرد.
وی تصریح کرد: با وجود شرایط زندگی این عالم برجسته که تهدیدهایی درباره علمای دینی وجود داشت، اما ایشان همواره درمیان مردم بود. چنانکه نقل است در یکی از شرایط ارتباطی که با امام زمان (ع) داشته، حضرت به ایشان فرموده اند؛ "دهلیز خانه ات را محل جلوس مردم قرار بده، حوائج مردم را برآورده کن که ما تو را یاری خواهیم کرد".
حجت الاسلام معین شیرازی در نقل یکی از خاطرات این عالم فاضل و رحمت او نسبت به قاتل فرزندش افزود: زمانی پسر ایشان در صف نماز جماعت حرم حضرت علی (ع) توسط شخصی به نام شیخ علی قمی کشته شد. مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی بعد از این اتفاق قاتل فرزندش را بخشید که این رفتار همراه با رحمت و بخشش او بسیار آموزنده است و درس زیادی برای ما دارد. همچنین ایشان برای قاتل فرزندش هزینهای برای زندگی ارسال کرد تا زندگی خودش را سروسامان دهد.
وی گفت: شیخ علی از نجف خارج شده بود که مجدداً نامهای به مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی نوشت که میخواهم به نجف برگردم که ایشان گفتند بگویید از نظر من مانعی وجود ندارد که به نجف بیاید و درس بخواند در عراق امنیت زیادی ندارد و بهتر است به ایران برود و گمنام زندگی کند ضمن اینکه بازهم برای او مقداری هزینه سفر ارسال کرد.
سخنران پیش از خطبههای نمازجمعه تهران افزود: نقل است مردم عراق از کشته شدن فرزند مرحوم آیت الله ابوالحسن اصفهانی توسط یک طلبه بسیار خشمگین شده بودند که سایر طلاب را ملامت میکردند بخصوص آنهایی که عمامه سفید داشتند که البته این خبر هم به شیخ اصفهانی رسید و گفت: از طرف من به مردم بگویید یکی از فرزندانم فرزند دیگرم را کشته شما چرا به سایر فرزندانم آزار میرسانید؟ همه طلاب فرزند من هستند. بعد هم نقل شده که مردم عراق از آن زمان به بعد رفتارشان با طلبهها تغییر کرد و آنها در یک امنیت بهتری قرار گرفتند.