ویدیویی از لحظه حمله موشکی نیروهای مشترک یمنی به فرودگاه ابها در عربستان سعودی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ پایگاه اینترنتی الخلیج آنلاین ویدیویی از لحظه حمله موشکی نیروهای مشترک یمنی به فرودگاه ابها در عربستان سعودی منتشر کرد.
در همين حال شبکه تلویزیونی الجزیره، تصاویری از بازسازی خسارت های ایجاد شده بر اثر حمله نیروهای مشترک یمنی به فرودگاه ابها منتشر شد.
برخی تصاویر ویدیویی منتشر شد که نشان دهنده بازسازی محل های خسارت دیده در فرودگاه بین المللی ابهاست.
سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن نيز اعلام کرد, در حمله به فرودگاه بین المللی ابها در عربستان رادارهای کنترل دریانوردی مورد هدف قرار گرفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار, سرهنگ یحیی سریع سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن در این باره گفت, حمله به فرودگاههای عربستان در چارچوب حمله به فرودگاه در برابر فرودگاه است. فرودگاه در برابر فرودگاه معادله جدیدی است که یمنی ها آن را بر ائتلاف متجاوزان به فرماندهی عربستان تحمیل کرده اند. پهپادهای یمنی در چارچوب این معادله اخیرا فرودگاههای جیزان, نجران و پایگاه هوایی خمیس مشیط و موشک های بالستیک یمنی هم فرودگاه ابها را هدف قرار داده اند اما حمله به فرودگاه ابها در مقایسه با تمامی حملات دیگر, برای عربستان دردآورتر بوده است.
امین جمعان مدیر کل فرودگاههای یمن می گوید:« ما می دانیم برج مراقبت فرودگاه ابها, از مهم ترین برج های مراقبت در عربستان است, از این برج به عنوان مرکزی برای کنترل هواپیماهای نظامی استفاده می شود, اینکه این حمله اینقدر برای عربستان دردناک بوده به این دلیل است که آنانی که در این برج حضور داشته و کشته یا زخمی شده اند فرماندهان نظامی از تابعیت های مختلف اعم از آمریکا و انگلیس بوده اند که ممکن است روزهای آینده این خبر علنی شود چنانچه خبر حمله به ابوظبی پس از چند روز علنی شد.»
یوسف الحاضری سخنگوی وزارت بهداشت یمن نیز در باره حمله به فرودگاه ابها گفت:« متجاوزان سه سال پس از حملاتشان به فرودگاههای یمنی, دم از قوانین حقوق بشری و قوانین مدنی می زنند و از ممنوعیت حمله به فرودگاهها می گویند, گویا تازه دریافتند برای حمایت از فرودگاهها, قوانینی در عرصه بین المللی وجود دارد. واکنش ما در حمله به چنین مراکزی, پس از برگزاری یازده تجمع اعتراضی انجام شد, خواسته اساسی این تجمعات پرهیز از حمله به فرودگاهها در چارچوب عمل به قوانین بشردوستانه و بین المللی بود ضمن اینکه قبل از هرگونه واکنش, برنامه ریزی برای چنین حملاتی در محافل مختلف کشور بررسی شد.»
شهروند دیگری از یمن می گوید:« واکنش مستقیم ما علیه متجاوزان, پس از آن انجام شد که چهل هزار انسان به دلیل تعطیلی فرودگاه بین المللی صنعا, جان دادند. فرودگاه صنعا از هشتم اوت سال 2016 تعطیل است. واکنش ما به آنان زمانی انجام شد که انبارهای وزارت بهداشت و درمان ما از داروهای اساسی خالی شده است.»
فرماندهان نظامی یمن هشدار دادند اگر متجاوزان به ویژه عربستان و امارات, به محاصره فرودگاه صنعا پایان ندهند و جنایاتشان را علیه شهروندان یمنی متوقف نسازند در ادامه با حملات غافلگیر کننده تری مواجه خواهند شد. خواسته یمنی ها این است که فرودگاه صنعا دست کم در برابر پروازهایی برای اهداف انسان دوستانه باز شود در غیر این صورت موشک های بالستیک و پهپادهای یمنی به عمقی فراتر از آنچه که تا به امروز در امارات و عربستان رسیده اند, خواهند رسید.