رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: کشت غیرمستقیم در محصولات پیاز، چغندرقند و گوجه فرنگی در مزارع جوین افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، علیرضا هاشم آبادی گفت: جوین با داشتن 30 هزار هکتار اراضی زیر کشت،
وی با اشاره به افت شدید منابع آبی و لزوم صرفه جویی آب و از سویی نیاز جامعه به افزایش تولیدات غذا و محصولات کشاورزی افزود: یکی از راهکارهای افزایش راندمان تولید، استفاده از کشت نشایی است که علاوه بر افزایش میزان تولید، هزینه های تولید را نیز کاهش می دهد.
هاشم آبادی ادامه داد: سه محصول گوجه فرنگی، پیاز و چغندرقند در شهرستان جوین به شیوه نشاکاری کشت می شوند که امسال 15 درصد استفاده از این شیوه افزایش داشته و بیش از 650 هکتار در جوین به این شیوه کشت می شود.
در کشت غیرمستقیم، مواردی مانند کاهش زمان تولید، یکنواختی محصول تولیدی و کاهش 30 درصدی آب مصرفی باعث شده تا کشاورزان گرایش بیشتری برای کشت به شیوه نشایی داشته باشند.