شیراز میزبان
همایش بین المللی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی
دومین همایش بین المللی و سیزدهمین همایش ملی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی در شیراز آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، این گردهمایی علمی با همکاری مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و دانشگاه شیراز با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شده است.
دبیر اجرایی همایش گفت: به منظور آشنایی شرکت کنندگان با آخرین دستاوردهای پژوهشی دنیا، ۶ میهمان خارجی از کشورهای ترکیه، مالزی، نیجریه و پاکستان به ارائه مدلهای ارزیابی کیفیت نظام دانشگاهی در کشورهای خود میپردازند.
قاسم سلیمی، مبانی و دیدگاههای نظری در ارتباط با ارزیابی و بهبود کیفیت در نظام آموزش عالی، نقش سیاستگذاری و مدیریت آموزش عالی در ارزیابی و بهبود کیفیت در نظام آموزش عالی، دنیای مجازی و فناوریهای نوین و نقش آن در ارزیابی و بهبود کیفیت در نظام آموزش عالی و ارزیابی، و بهبود کیفیت در نظام پژوهش و فناوری را ۴ محور اصلی همایش برشمرد.
وی افزود: کمیته علمی پس از بررسی ۱۳۰ چکیده مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش، ۷۵ مقاله را برای ارائه در این همایش پذیرفت که در قالب مجموعه مقالات چاپ و منتشر خواهد شد.
سلیمی افزود: در این همایش دو روزه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی در قالب ۸ سخنرانی کلیدی و ۲۰ مقاله شفاهی و ۶ میزگرد تخصصی ارائه میشود.
عباس بازرگان استاد دانشگاه تهران و دبیر کمیته دائمی همایش گفت: تبادل اطلاعات پژوهشی و تجربههای ارزیابی در آموزش عالی، برقراری ارتباط میان پژوهشگران و دیگر دست اندرکاران حوزه ارزیابی آموزش عالی، برقراری تعامل میان پژوهشگران ایرانی و بین المللی در حوزه ارزیابی و بهبود کیفیت آموزش عالی، اشاعه فرهنگ کیفیت در آموزش عالی، و نهادینه کردن سیستم ارزیابی و بهبود کیفیت آموزش عالی از اهداف برگزاری همایش است.
وی افزود: ملاک ارزیابی و رتبه بندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ۶ شاخص سطح علمی دانشجویان، اعضای هیات علمی، برنامه ریزی درسی، فرآیند یاددهی و یادگیری، دانش آموختگان و نیز تجهیزات آن مرکز علمی است.