استاندار مرکزی: تعدیل نیرو و تعطیلی کارخانجات استان مرکزی پارسال نسبت به میانگین کشوری کمتر و ایجاد اشتغال آن بیشتر بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آقازاده در سفر یک روزه به شهرستان ساوه از شرکت سیانا، شرکت کاریزان خودرو و شرکت زربافت امین در شهر صنعتی کاوه بازدید و در جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور مسئولان استان مرکزی و مسئولان شهرستان ساوه شرکت کرد.
وی در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی در ساوه، گفت: شرکت کاریزان خودرو به عنوان شرکت پیشرو در صنعت خودرو از جمله واحدهای صنعتی و تولیدی بود که مورد بازدید قرار گرفت.
استاندار مرکزی گفت: در رابطه با فاز دوم این شرکت (که با برخورداری از فناوری روز به بهره برداری رسیده است) اختلافاتی با شهرداری و برخی ادارات وجود داشت که برطرف شد و امیدواریم فاز دوم این شرکت که تولیدکننده خودروهایی با مشارکت طرف اروپایی است ظرف دو سال آینده وارد چرخه تولید شود.
آقازاده ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی این فاز، استان مرکزی و ساوه به قطب تولید خودرو کشور تبدیل خواهد شد.
وی درخصوص بازدید از شرکت نساجی زربافت امین نیز گفت: این شرکت با 30 سال سابقه فعالیت، روزانه بالغ بر 5 هزار متر مربع انواع پارچه از جمله پارچه مورد نیاز صنعت هوایی کشور را تولید میکند و عرضه مستقیم محصولات این شرکت که با استقبال خوب مردم مواجه شده است از جمله مزیت های مهم آن است.
استاندار مرکزی در مورد بازدید از کارخانه صنایع غذایی سیانا با عنوان تجاری لی لی پوت نیز گفت: این واحد صنعتی بدلیل آتش سوزی که در گذشته رخ داده بود، از چرخه تولید خارج شده و دچار مشکلات جدی شده بود که این مشکلات باعث شد که اشتغال این شرکت از هزار نفر به چهل نفر کاهش یابد.
آقازاده با اشاره به مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی این شرکت، افزود: در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی مشترک استان مرکزی و ساوه مشکلات این واحدها بررسی و تصمیم گیری خواهد شد و براساس مصوبات این ستاد از طریق سیستم بانکی با تزریق سرمایه در گردش بخش اعظمی از مشکلات برطرف خواهد شد.
وی در ادامه در جلسه ستاد مدیریت راهبری و اقتصاد مقاومتی از پایین تر بودن نرخ تعدیل نیرو و تعطیلی کارخانجات در سال 97 در استان نسبت به میانگین کشوری خبر داد و گفت: در سال گذشته سهمیه استان مرکزی برای ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی هزار و 200 میلیارد تومان بود، اما بیش از هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات بانکی به صنعتگران ارائه شد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه در سال گذشته اشتغال نیز افزایش پیدا کرده است، افزود: باید با تلاش بیشتر و با تنظیم منابع بانکی، سرمایه در گردش کارخانجات را تامین کنیم.
فرماندار ساوه هم از برگزاری چهار جلسه اقتصاد مقاوتی با چهل مصوبه در سال جاری خبر داد و گفت: از این تعداد 10 مصوبه اجرایی شده و 15 مصوبه در حال پیگیری است.
میرزایی افزود:امسال علیرغم تحریمها میزان تعدیل نیرو واحدهای تولیدی 426 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: گفتمان اصلی در هر شهرستان مسئله رونق تولید است و مصوبات جلسات باید اجرایی شود.
در پایان استاندارمرکزی با محمد ایران نژاد جانباز 70 درصد و خانواده شهید امیر علی عظینی دیدار و گفت و کرد و از صبر و شکیبایی آنان تجلیل کرد.
شهرک صنعتی کاوه در ۱۰ کیلومتری شهر ساوه، بزرگترین شهرک صنعتی کشور و یکی از قطبهای مهم صنعت در ایران به حساب میآید که در مساحتی بالغ بر سه هزار هکتار و با بیش از ۵۰۰ واحد کارخانه تولیدی مشغول به فعالیت است.