اعتصاب شماری از کارکنان وزارت خارجه انگلیس
شماری از کارکنان وزارت امور خارجه انگلیس در اعتراض به دستمزد خود اعتصاب کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شماری از کارکنان وزارت امور خارجه انگلیس در اعتراض به دستمزد خود اعتصاب کردند.
رسانه ها در انگلیس اعلام کردند کارکنانی که دست به اعتصاب زده اند اعلام کردند شش هفته است که حقوق انان پرداخت نشده است و برای تامین مخارج زندگی خود با مشکل مواجه شده اند و برخی از کارکنانی که دستمزدشان پائین تر است نیز اعلام کردند مجبور شده اند به بانکهای غذا مراجعه کنند .
کارکنان بخش خدمات وزارت خارجه انگلیس را که دست به اعتصاب زده اند زیر نظر بخش خصوصی و شرکت اینترسرو فعالیت می کنند که دستمزدشان هفتگی پرداخت می شود و معترضان می گویند اکنون شش هفته است که حقوق آنها پرداخت نشده است .
پیش تر نیز وزارت بازرگانی، صنعت و انرژی برای کارکنان کم درامدش بانک غذا ایجاد کرد تا مشکلات معیشتی ناشی از دستمزد کم و دریافت دیر هنگام آن موجب سوء تغذیه آنها نشود .
رسانه ها در انگلیس تداوم اجرای سیاست ریاضت اقتصادی را یکی از علل افزایش مشکلات معیشتی مردم اعلام و اضافه کردند شرایط به گونه ای رقم خورده است که از هر 14 نفر در انگلیس یک نفر برای زنده ماندن به بانکهای غذا وابسته است .
سازمان ملل نیز اوایل ماه جاری اعلام کرد سیاست های رفاهی دولت انگلیس نشان می دهد که با اعمال ریاضت اقتصادی، کیفیت زندگی را در این کشور پایین آورده است ، گزارشی که اعلام شد دولت انگلیس منکر این حقیقت شده است.
روزنامه گاردین نوشت در گزارش نهایی فیلیپ آلستون (Philip Alston)، نماینده ویژه سازمان ملل درباره وضعیت رفاهی انگلیس آمده است در پی اعمال این سیاست ها، همچون اردوگاه های قرن نوزدهم میلادی، مردم فقیر که در تامین هزینه های زندگی درمانده اند، گویی زنده اند تا کار کنند و تا زمانی که سیاست های ریاضت اقتصادی کنار گذاشته نشود، این وضعیت تغییر نخواهد کرد.
در گزارش سازمان ملل همچنین هشدار داده شد در صورت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، وضعیت رفاهی مردم این کشور بدتر خواهد شد. براساس این گزارش، فقیرترین افراد در انگلیس، زندگی "منزوی، زشت، کوتاهی و زننده" دارند.
فیلیپ آلستون، گزارشگر سازمان ملل در این گزارش می نویسد که وزیران دولت انگلیس، هنوز هم منکرند که سیاست های ریاضت اقتصادی، به فقر اقتصادی فوق العاده منجر شده است. وی می نویسد سیاست های دولت انگلیس، بخش اعظم آسیب پذیرترین جمعیت این کشور را به صورت سامان مند، ناتوان تر ساخته است و روند خروج از اتحادیه اروپا، با انحراف افکار از سیاست های اقتصادی و رفاهی، انگلیس را به کشوری مبدل ساخته است که بعید است هیچ یک از احزاب، آن را خواهان باشند. به نوشته گزارشگر سازمان ملل، فقر کودکان در انگلیس، نه تنها یک رسوایی برای این کشور است همچنین یک فاجعه اجتماعی و اقتصادی برای انگلیس است.
فیلیپ آلستون در گزارش خود می نویسد در دو سال آینده، حدود 40 درصد از کودکان انگلیسی، در فقر خواهند بود، 16 درصد از افراد بالاتر از 65 سال هم اکنون نسبتا فقیرند و میلیون ها شاغل در این کشور، وابسته به کمک های خیریه اند تا زنده بمانند.
وی افزوده است میان آنچه وزیران دولت انگلیس ملاحظه می کنند و انچه که عموم مردم می بینند، هیچ رابطه ای دیده نمی شود و هر فرد بینا می تواند اثار ویرانگر سیاست های ریاضت اقتصادی دولت انگلیس را مشاهده کند.دولت انگلیس این گزارش را سیاسی خوانده و با محتوای آن مخالف است.
گزارشگر سازمان ملل، افزایش بانک های غذا در سازمان های خیریه، بی خانمانی و خوابیدن افراد در کوچه و خیابان، کاهش سن امید به زندگی، نابود کردن کمک های حقوقی به فقرا، قطع کمک به معلولان، کاهش دستمزد معلمان، گسترش فقر در میان مادرانی که به تنهایی فرزندان را بزرگ می کنند و نیز مبتلایان به اختلالات روانی را از نشانه های نادرست بودن سیاست های اقتصادی و اجتماعی دولت انگلیس دانسته است.
سیاست های ریاضت اقتصادی دولت انگلیس، به شهرداری ها جرات داد تا کتابخانه های عمومی، مراکز ویژه جوانان، برخی خدمات پلیس، پارک ها و دیگر خدمات عمومی را تعطیل کنند و به همین علت، احساس تنهایی و انزوای اجتماعی در میان جمعیت کشور، رو به فزونی است.