نایبرئیس جدید بانوان فدراسیون قایقرانی: اگر میخواهیم در قایقرانی پیشرفت کنیم باید تعادل را بین زنان و مردان برقرار کنیم
وی گفت: در این مدتی که کار کردم، بانوان را توانا و کوشا دیدم. وقتی کلاس داوری برگزار میکنیم بیشترین متقاضیان ما بانوان هستند. در مسابقات قهرمانی آسیا در رشته اسلالوم، کارهای حساس را بانوان انجام میدادند که این موضوع مورد توجه فدراسیون جهانی قرار گرفت. ورزشکاران ما پا به پای مردان کار میکنند.
نایبرئیس بانوان فدراسیون قایقرانی افزود: نخستین مدال ما را در قهرمانی آسیا در رشته اسلالوم که در کرج برگزار شد، بانوان کسب کردند. این باعث افتخار بود اگرچه در این مدت خوشبختانه زنان و مردان ما از نظر داوری، مربیگری و همین طور ورزشکاران رشد زیادی داشتند. ما در رشته اسلالوم نقاط مختلف ایران را که پتانسیل آبی دارند شناسایی کردیم تا ورزشکارانی که در این مناطق هستند به قایقرانی بپردازند. در این فاصله قایق ایرانی هم ساختیم تا از نظر سختافزاری هم رشد کنیم.
اشرف در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد اولویت شما در پست جدید برنامهریزی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشد، گفت: مسابقات قارهای کسب سهمیه المپیک از فروردین سال آینده آغاز میشود و باید روی این موضوع برنامهریزی کرد در کنار آن قایقرانی بانوان را توسعه داد. اگر میخواهیم در قایقرانی پیشرفت کنیم باید در بخش زنان و مردان تعادل ایجاد کنیم. وظیفه ماست شرایط خوب را برای بانوان ایجاد کنیم.