مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی: شنا کردن در ۵۰ سد، آبگیر و بندهای خاکی و انحرافی این استان با خطر بالای غرق شدگی همراه است.
وی افزود: همه ساله با آغاز فصل گرما و به ویژه در روزهای پایانی هفته و روزهای تعطیل، شماری از شهروندان بدون توجه به علائم هشدار دهنده و اطلاعیههای مکرر، در دریاچه سدها و نیز بندهای انحرافی اقدام به شنا میکنند که این سهل انگاری و بی توجهی، موجب بروز خسارتهای جانی و مالی میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی گفت: تأسیسات یاد شده محل مناسبی برای شنا نیست و شهروندانی که این اماکن را برای تفریح انتخاب میکنند، باید به علائم هشدار دهنده برای حفظ سلامت خود و خانواده توجه جدی داشته باشند.
آمره ای از هم استانیها به ویژه افراد ساکن در حاشیه تأسیسات آبی خواست برای حفظ سلامتی خود و خانوادههایشان به تابلوهای هشدار دهنده که با هدف اطلاع رسانی از ممنوعیت، نصب شده است توجه بیشتری داشته باشند.
وی تاکید کرد: برخی منابع آبی استان همچون سد کمال صالح کارکرد آشامیدنی دارند و شنا در آنها ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی گفت: تابلو ممنوعیت شنا در تمامی سدها و آبگیرهای استان نصب شده است و ۱۸ گروه گشت و بازرسی در سطح استان نظارت بر ممنوعیت شنا در سدهای استان مرکزی را بر عهده دارند.
۹۲ درصد از حجم آب مصرفی استان مرکزی در بخش کشاورزی، ۳.۵ درصد در بخش صنعت و بقیه در بخش آشامیدنی مصرف میشود.
هزار و 700سد خاکی، تنظیمی، بند انحرافی و دایک در استان مرکزی وجود دارد.