برداشت سیب زمینی از سه هزار و 200 هکتار اراضی استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسوول سبزی و صیفی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت در اواخر تیر 150 هزار تن سیب زمینی برداشت شود.
فردین ابراهیمی افزود: متوسط برداشت سیب زمینی در هر هکتار حدود 44 تن است.
ایشان ، فریدن، سمیرم، چادگان، فریدونشهر و بویین میاندشت را عمده شهرستان های تولید سیب زمینی در استان دانست و گفت: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در استان اصفهان تولید می شود.