با شکوفه دهی باغات کیوی، تهیه و پخت انواع مربا و ترشی شکوفه های کیوی در غرب مازندران آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباسآباد گفت: همه ساله با شکوفه دهی باغات کیوی، تهیه و پخت انواع مربا و ترشی شکوفه های کیوی در غرب مازندران آغاز میشود.
ابوالحسنی افزود: کیوی سرشار از ویتامین c و آنتیاکسیدان بالا است و خطر ابتلا به بیماری های سرطان قلبی و عروق را کاهش میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی عباس آباد با بیان اینکه سطح زیر کشت کیوی در این شهرستان حدود ۱۵۶۴ هکتار است تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب پیشبینی میشود، بیش از ۵۰ هزار تن کیوی از باغات کلارآباد ، سلمانشهر و عباس آباد برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
ابوالحسنی متوسط میزان تولید کیوی در باغات این شهرستان را حدود ۳۵ تن در هر هکتار اعلام کرد و افزود پارسال بیش از ۳۰ تن کیوی به صورت مستقیم به کشورهای ترکیه، هند، کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر و حدود ۴۰ هزار دلار ارز عاید کشور شد.