معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: به منظور رونق تولیدات صنایع دستی در اردبیل و انسجام بیشتر این فعالیت ها در استان ، اطلس جامع صنایع دستی استان اردبیل تهیه می شود.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به اهمیت شناسایی و احیای رشته های منسوخ شده صنایع دستی در استان اردبیل بیان داشت: در راستای این هدف احیای هنر اوجاق قراقی که از هنرهای اصیل و بومی عشایر منطقه است در دستور کار قرار دارد و برنامه ریزی لازم برای برگزاری دوره آموزشی آن فراهم شده است.
گلمغانی زاده افزود: کمک به تبلیغات و بازاریابی صنایع دستی استان، برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی جهت بازاریابی و ایجاد بانک اطلاعاتی و سایت های تجاری صنایع دستی از جمله مواردی است که به صورت ویژه مورد حمایت اداره کل میراث فرهنگی استان است.
وی با تاکید بر اهمیت بسته بندی محصولات صنایع دستی اضافه کرد: در این زمینه همکاری های لازم با مراکز تحقیقاتی جهت بسته بندی مناسب محصولات صنایع دستی به منظور ارائه بهتر در بازارهای مختلف در حال انجام است.
وی گفت: مواد اولیه مورد نیاز در صنایع دستی استان عمدتاً بومی بوده و تنها درصد محدودی از خارج از استان تامین می شود به همین منظور می توان زمینه های رشد صنایع دستی استان را فراهم کرد و آنرا به یکی از قطب های توسعه استان از جهت درآمد اقتصادی، اشتغالزایی و حفظ هویت ملی و ارزش های فرهنگی و هنری تبدیل کرد.
وی ایجاد بازارچه و نمایشگاه دائمی صنایع دستی در مرکز استان را از برنامه های اصلی معاونت میراث فرهنگی دانست و بیان کرد: تهیه پرونده شهر ملی گلیم عنبران نیز در حال انجام است.