امسال کشت لوبیا درمزارع چهارمحال و بختیاری 20 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال وبختیاری،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کشت لوبیا ازاردیبهشت ماه در سطح 4 هزارو900هکتار اززمین های کشاورزی استان آغاز شدوهم اکنون پایان یافت.
حمیدرضا دانش گفت: افزایش سطح نزولات جوی و مقرون به صرفه بودن کشت این محصول برای کشاورزان از دلایل افزایش سطح زیر کشت این محصول به شمار میرود.
وی گفت: شهرستانهای شهرکرد، لردگان، کیار و بروجن عمدهترین مناطق کشت لوبیا در استان است.
دانش افزود: در نظر گرفتن اصول فنی کشت، تاریخ مناسب کشت، آمادهسازی به موقع زمین، استفاده از کشت مکانیزه و استفاده بهینه از مواد کودی از عمده عوامل افزایش تولید لوبیا است که انتظار میرود با پیشبینیهای انجام شده در سال جاری به طور متوسط از هر هکتار 2.8 تن لوبیا برداشت شود.