امام جمعه ساوه در اجتماع فعالان و نخبگان قرآنی شهرستان ساوه گفت: اهتمام به قرآن و ظرفیت قرآنی باید اولویت فعالیتهای فرهنگی کشور باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ حسینی گفت: برگزاری محافل انس با قرآن مقدمه است و در ادامه باید به متن و تفسیر قرآن نیز توجه کرد چرا که فهم قرآن به مراتب اهمیت بیشتری دارد تا در سایه آن، بستر عمل بیشتر به مفاهیم قرآنی فراهم شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز گفت: ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه، بستر ساز هدایتگری اجتماعی و تبیین گر سبک زندگی اسلامی است.
دلاوری افزود: تمسک به کلام وحی تنها راه پیشرفت جامعه است و انس با قرآن زمینه ساز سعادت و تعالی بشریت است.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری محافل انس با قرآن فضای جامعه را عطرآگین میکند، افزود: اگر از تمامی ظرفیتهای جامعه برای توسعه فرهنگ قرآنی و ترویج مفاهیم عالیه کلام وحی بهره برداری شود، مسیر نجات و سعادت انسان که در متن قرآن وجود دارد، هموارتر خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، تقویت وحدت و انسجام برنامهها و فعالیتهای مجموعههای قرآنی و ایجاد فضای مناسب و تقویت انگیزه در میان آحاد مختلف مردم به منظور گرایش به سمت و سوی معارف قرآنی را مورد تاکید قرار داد و افزود: شهرستان ساوه از استعدادها و ظرفیتهای بالایی در حوزه قرآن برخوردار است و انسجامبخشی به فعالیتهای قرآنی موجب خواهد شد تا گام های موثری در توسعه مفاهیم کلام وحی برداشته شود.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوه نیز گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی برای انس بیشتر با قرآن کریم است.
کرمی افزود: در شهرستان ساوه استعدادهای بالایی در حوزه قرآن کریم وجود دارد و باید برای شکوفایی این استعدادها از همه ظرفیتها استفاده کرد.
در این مراسم که با حضور مسئولان و مراکز قرآنی شهرستان و نیز قاریان، حافظان و حاملان قرآن کریم برگزار شد، تنی چند از قاریان بین المللی و شهرستان ساوه به قرائت آوای روح بخش قرآن کریم پرداختند.