طرح «گردشگری دسترسپذیر» به صورت آزمایشی در خیابان سی تیر اجرا میشود
وی خاطرنشان کرد: با بهرهمندی از حمایت بینالمللی و برخورداری از تعاملات فرابخشی شامل ظرفیتهای ارگانهای تصمیمساز در این حوزه میتوانیم همه تاسیسات گردشگری و خدمات قابل ارائه این حوزه را برای همه گردشگران به ویژه معلولین و جانبازان معزز قابل استفاده کنیم.
تیموری تصریح کرد: هتل، دفاتر خدمات مسافرتی، موزهها و به طور کل مراکز گردشگری این محور میتوانند طبق ساختار پروژه گردشگری دسترسپذیر برای استفاده معلولین و جانبازان مجهز شوند.
وی ادامه داد: پس از انتخاب شعار سازمان جهانی گردشگری در سال ۲۰۱۶ با عنوان "همه برای گردشگری، گردشگری برای همه" این موضوع به صورت مشخص در برنامهریزیهای حوزه گردشگری وارد شده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: افزودن یک فصل به ضوابط تاسیسات گردشگری کشور با هدف لحاظ کردن نیاز معلولین و جانبازان در استفاده از خدمات مورد نیاز گردشگری یکی از این اقدامات بوده است تا بر مبنای آن دسترسی و توسعه پایدار" در ضوابط مراکز اقامتی اعمال و هتلها نیز به شاخصهای لازم مجهز شوند.
تیموری تصریح کرد: ۱۳ درصد افراد کشور نیازمند خدمات دسترسپذیر هستند.
در این جلسه معاونان و نمایندگان نهادها و مراکز فرابخشی از جمله "معاونت امور شهری و روستایی وزارت کشور"، " معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور"، "معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران"، "انجمن باور"، " فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین جمهوری اسلامی ایران" حضور داشتند.