برنامه تشدید نظارت براماکن تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط مهاباد در ماه مبارک رمضان همچنان در حال اجرا است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: در این نظارت ها میزان PH نان برای شناسایی مواد افزودنی غیر مجاز، کنترل میزان اسیدیته و میزان مولوکلهای قطبی (TPM) روغنهای سرخ کردنی مورد استفاده
دکتر کریم علیزاده آذر افزود: استاندارد TPM روغنهای سرخ کردنی در ایران ۲۵ است که اگراین مقیاس بین ۲۵ تا ۴۰ توسط دستگاههای سنجش روغن نمایش داده میشود به افراد فروشنده هشدار و بالاتر از ۴۰ مشمول جریمه و ارجاع به مراکز قضایی میشود.
وی بیان کرد: درصورتیکه شوری نانها بیش از استاندارد طبیعی باشد دارنده آن واحد به مراجع قضایی معرفی میشود.
علیزاده آذر گفت: با توجه به اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تعداد ۲۰ نفر در قالب ۱۰ تیم دو نفره بهداشت محیط با همکاری ادارات اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی، رستوران و مکانهای اقامتی بین شهری نظارت خواهند داشت و در صورت تخلف با افراد مذکور برخورد قانونی خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت مهاباد تصریح کرد: زولبیا و بامیه، و انواع مواد غذایی دیگر از جمله مواد مصرفی در ماه مبارک رمضان است و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع این موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر همچون قلبی و عروقی و دیابت نقش زیادی دارد.
وی از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را میتوانند به سامانه ۱۹۰ یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ اطلاع دهند.