در لهستان بشقاب هایی تولید می شود که افراد می توانند آنها را بخورند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی آ اف پ؛ این بشقاب ها در کارخانه ای در شهر زامبرو در 130کیلومتری جنوب شرقی شهر ورشو(Zambrow) تولید می شوند.
جرزی ویساک ( Jerzy Wysock)رئیس کارخانه تولید این بشقاب ها گفت:در شرایط آب و هوایی مناسب بشقاب های تولید کارخانه ما در مدت یک ماه تجزیه شده و به طبیعت باز می گردد.البته اگر در بیابان خشک و گرم این ظروف برای هزاران سال بر جای می مانند.برعکس در آب و هوای بارانی حتی در مدت دو هفته هم تجزیه می شوند.
مالگورزاتا دن Malgorzata Then یکی دیگر از مقامات این شرکت گفت:ما خود را به امروز محدود نکرده ایم.ما تولیدات متنوعی را برای مشتریان خود ارائه می کنیم.ما نه تنها ظروف خود را برای رستورانها بلکه برای کارخانه ها هم تولید می کنیم.
هلنا جانیک Helena Janikاستاد دانشگاه گدانسک لهستان هم گفت:ما تولیدات این کارخانه را از لحاظ تاثیر بر محیط بررسی کرده ایم.این محصولات برای محیط زیست کاملا مفید و بی ضرر هستند.
رابرت بایکوRobert Bajko از مهندسان شرکت گفت:محصولات ما سه تا چهار برابر گرانتر از تولیدات پلاستیکی هستند.اما در مسیر کاهش هزینه هستیم.