معاون وزیر کشور در نشست با معتمدین، نخبگان و منتخبین، با بیان اینکه همدلی سرمایه بزرگ نظام اسلامی است، گفت: مشارکت مردم در سیل اخیر نشان داد که هر جا مردم در صحنه حاضر شدند مشکلات حل شده است.
جمال عرف افزود: در انتخابات پیش رو نیازمند چنین یکرنگی و انسجام ملی هستیم تا بتوانیم حماسهای بزرگ با حضوری حداکثری خلق کنیم.
استاندار هم در این جلسه رویکرد مدیریت استان را توجه به جایگاه احزاب، تشکلها و سارمانهای مردم نهاد عنوان کرد و گفت: ما در کنار مدیریت سازمانی نیازمند مشورت و همفکری این سازمانها هستیم.
بهرام سرمست افزود: ما برای تصمیم گیری و سیاستگذاری نیازمند دیدگاههای این تشکلها هستیم و آمادگی داریم به صورت مستمر با دانشگاهیان، اساتید، نخبگان و فعالان سیاسی و اجتماعی ارتباط داشته باشیم.
هاشمی معاون سیاسی استاندار هم تشکلهای مردمی در استان را بسیار فعال توصیف کرد و گفت: هم اکنون ۲۳۵ تشکل دانشجویی، ۴۶ حزب شناسنامه دار، ۱۴۰ تشکل مردمی، ۳۶ تشکل ورزشی، ۶۶ تشکل بهزیستی در استان فعالیت میکنند.
توجه به جوان گرایی در پستهای مدیریتی، بهرهگیری از تجربههای سازمانهای مردمی موفق، فراهم کردن زمینههای حضور و مشارکت زنان در عرصههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، حضور مسئولان در جمع دانشجویان، پاسخگویی به مطالبات آنها، حمایت از کاندیداهای جوان و پرهیز از وعدههای بی اساس نامزدها از مهمترین خواستههای نمایندگان تشکلهای مردمی بود.