نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانیها وارد میکنند
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانیها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲ و نیم درصد از طریق نان، ۵ و ۳ دهم درصد از طریق پنیر و ۴ و ۷ دهم درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور میشود.
دکتر حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از ۲ برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه میشود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز و تا جایی که میتوانید از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنید.