دانشگاه رازی جزءدانشگاههای مؤثر جهان قرار گرفت
مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه رازی گفت: برای نخستین بار در ارزیابی نظام رتبه بندی لایدن (۲۰۱۹) دانشگاه رازی در جمع دانشگاههای مؤثر جهان قرار گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر یاسر شهبازی اظهار داشت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و
اطلاعات موجود در وب سایت نظام رتبهبندی لایدن، در جدیدترین ارزیابیهای صورت گرفته در این نظام رتبهبندی، ۲۶ دانشگاه از ایران موفق شدهاند در این رتبه بندی قرار بگیرند که دانشگاه رازی نیز موفق شده برای نخستین بار در این نظام حضور داشته باشد.
وی نظام رتبه بندی لایدن را وابسته به دانشگاه لایدن هلند و یکی از معتبرترین نظامهای ارزیابی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی دنیا عنوان کرد و افزود: این نظام رتبهبندی سالانه دانشگاههای جهان را بر مبنای شاخصهای خود ارزیابی میکند و اطلاعات مورد نیاز خود را از پایگاه تامسون رویترز دریافت میکند.
وی با اعلام اینکه دادههای ارزیابی شده مربوط به سه سال قبل یعنی بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ هستند، گفت: شاخصهای نظام رتبه بندی لایدن در ۴ دسته " مرجعیت علمی "، " همکاریهای بین المللی "، " دسترسی آزاد " و " تنوع جنسیتی " قرار میگیرند.
دکتر شهبازی با بیان اینکه شرط ورود در نظام رتبه بندی لایدن داشتن حداقل یک هزار مدرک در پایگاه است، افزود: دو شاخص مرجعیت علمی و همکاریهای بین المللی عمدهترین شاخصهای این نظام هستند و دو معیار دسترسی آزاد و تنوع جنسیتی برای نخستین بار در این نظام رتبه بندی مورد توجه قرار گرفته اند
مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه رازی گفت: دانشگاه رازی در بین دانشگاههای جامع کشور، رتبه ۱۲ را در شاخص مرجعیت علمی، رتبه ۱۰ را درشاخص همکاری علمی، رتبه ۱۱ را در شاخص دسترسی آزاد و رتبه ۱۱ را در شاخص تنوع جنسیتی کسب کرده است.