برداشت جو در بیش از 2 هزار هکتار از مزارع استان اصفهان به شیوه جدید آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ کارشناس مسئول پهنه های تولیدی سازمان جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه 2 هزار هکتار از مزارع استان به کشت جو بصورت قصیل اختصاص دارد گفت: بیش از 200 هکتار از مزارع منطقه جی و قهاب در شهرستان اصفهان به کشت جو به صورت قصیل اختصاص یافته که انواع علوفه از آن برداشت می شود.
منصوری با بیان اینکه برداشت این محصول تا پایان خرداد ادامه دارد افزود: امسال با توجه به بارندگی های اخیر پیش بینی می شود 30 تا 50 تن از هر هکتار قصیل جو برداشت شود .
وی گفت : کاشت جو به صورت قصیل چند سالی است به کشاورزان به صورت تدریجی آموزش داده شده است که در این 2 سال کشاورزان بسیاری به این نوع کشت روی آوردند.
کارشناس مسئول پهنه سازمان جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان افزود : گیاه جو در مقایسه با سایر علوفه میزان آب کمتری مصرف می کند به طوری که برای هر هکتار زمین کشت جو ، حدود 3500 متر مکعب آب مصرف می کند.
در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری میشود، محصول برداشت و به 2 صورت تازهخوری و یا خرد شده و سیلو شده به مصرف دام میرسد که برای دام بسیار خوشخوراک است.