دام های وارداتی به چابهار نباید ناقل بیماری از جمله ویروس کشنده تب کریمه کنگو باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در نشست کار گروه سلامت و امنیت غذایی سیستان و بلوچستان در چابهار گفت : سازمان دامپزشکی باید با قرنطینه دام های وارداتی از ورود بیماری های مشترک انسان و دام جلوگیری کند.
گویا افزود : سگ های ولگرد نیز تهدیدی جدی محسوب می شوند که نیاز است دستگاههای مختلف با همکاری یکدیگر نسبت به کاهش جمعیت این سگ ها اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هم در این جلسه گفت : با توجه به پراکنده بودن جمعیت شهرستان چابهار در نقاط شهری و روستایی، استقرار کانکسهای تشخیص مالاریا در این شهرستان برای کاهش شمار مبتلایان ضروری است.
محمد مهران امینی فرد افزود : این شهرستان موقعیت ویژه ای دارد و نیاز به بستر سازی مناسب برای رشد و توسعه از جمله توسعه هر چه سریع تر امکانات بهداشتی و درمانی دارد.
بامری فرماندار چابهار نیز با اشاره به اینکه چابهار 488 روستا دارد و تنها نقطه ای از کشور است که تمام روستاهای آن با تانکر آبرسانی سیار می شود، گفت: وزارت بهداشت باید به تعهدات خود برای ساخت بیمارستان 540 تختخوابی که بیش از 6 ماه از کلنگ زنی آن می گذرد، عمل کند.
اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز اظهار داشت: پیگیری های زیادی برای از بین بردن و کاهش سگهای ولگرد منطقه سیستان انجام شده ولی موفقیت آمیز نبوده است و هر روز آمار سگهای ولگرد بیشتر می شود.