سالانه 670 تن گوشت بوقلمون در شهرستان خمین تولید و روانه باز مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رییس شبکه دامپزشکی خمین گفت: ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در این شهرستان سالانه 670 تن است که این ماده پروتئینی با استقبال خوبی در بازار مصرف همراه است.
حمزه لو افزود: این میزان گوشت از 37 هزار قطعه بوقلمون در 2 دوره جوجه ریزی واحدهای پرواربندی این شهرستان به دست می آید.
وی گفت : شهرستان خمین رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در استان مرکزی را دارد و از 20 واحد پرورشی این طیور در استان، هفت واحد آن در این شهرستان فعالیت می کنند.
رییس شبکه دامپزشکی خمین افزود : مدت هر دوره پرورش بوقلمون چهار ماه است و نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده زنجیره تولید و پرورش بوقلمون در این خطه محسوب می شود.
حمزه لو گفت: بوقلمون پرورشی شهرستان خمین به واحدهای کشتارگاهی در استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود درحالیکه می توان با حمایت اصولی از سرمایه گذاران ، توان کشتار بهداشتی و بسته بندی مناسب این ماده پروتئینی در خمین فراهم شده و ارزش افزوده آن نصیب منطقه شود.
وی افزود : پرورش بوقلمون در خمین 40 فرصت شغلی مستقیم ایجاد کرده است و امکان توسعه و اشتغالزایی بیشتر این بخش نیز وجود دارد.
125 واحد پرورش طیور در خمین وجود دارد و از نظر تولید گوشت سفید این شهرستان در جایگاه دوم و تخم مرغ در رتبه هفتم استان مرکزی است.