مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام: قیمت دام زنده در سه ماه گذشته ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان کاهش داشته و این روند ادامه مییابد
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما؛ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در نشست خبری امروز گفت: قیمت دام زنده در سه ماه گذشته ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان کاهش داشته و قیمت لاشه گوسفندی به حدود ۷۵ هزار تومان رسیده و با توجه به واردات انجام شده و ذخایر موجود، این روند کاهشی ادامه خواهد داشت.
حمید ورناصری اظهار داشت: علی رغم اینکه قیمت مصوب مرغ ۱۱۵۰۰ تومان است، اما در حال حاضر این محصول در بازار با قیمت پایینتر از نرخ مصوب و به ازای هر کیلو بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۵۰۰ تومان در حال عرضه است.
وی افزود: در این شرایط برای جلوگیری از ضرر تولیدکنندگان و افزایش انگیزه شان، شرکت پشتیبانی امور دام در حال خرید مرغ منجمد از تولیدکنندگان با قیمت ۱۱۵۰۰ تومان است.
هزینه تولید تخم مرغ کاهش مییابد
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: در نشستهایی که با تشکلهای تولید کنندگان تخم مرغ برگزار کردیم مقرر شد تا ضمن کاهش هزینه تولید تخم مرغ، عرضه این محصول نیز با قیمت مصوب انجام شود.
حمید ورناصری در نشست خبری امروز اظهار داشت: قیمت مصوب عرضه تخم مرغ ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر شانه است، ولی در حال حاضر این نرخ در بازار به حدود ۱۲ هزار تومان رسیده است و این موضوع سبب متضرر شدن مرغداران شده است.
وی افزود: برای جلوگیری از متضرر شدن مرغداران، مقرر شد تخم مرغ با قیمت مصوب عرضه شود و هزینههای تولید نیز برای مرغداران کاهش یابد.
ورناصری تاکید کرد: لازم است منافع مصرف کنندگان و تولیدکنندگان توامان دیده شود و کسی از این بابت متضرر نشود.
وی با اشاره به تامین نهادههای دامی مورد نیاز کشور گفت: در سال ۹۷ نه میلیون تن ذرت، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن کنجاله سویا و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن جو در بخش نهادههای دامی وارد شده و این روند تامین در سال جاری نیز ادامه مییابد و هیچ مشکلی برای تامین نهادهها وجود ندارد و مقدار موجود، بیش از نیاز داخلی است.
ورناصری ادامه داد: ذرت، جو و کنجاله سویا با ارز دولتی وارد میشود و با قیمت مصوب به دست تولیدکنندگان میرسد، ضمن اینکه توزیع این نهادهها در استانهای مختلف از طریق ادارات جهاد کشاورزی صورت میگیرد و واردکنندگان نقشی در توزیع نهادهها ندارند و این اقدام در راستای رعایت شدن نرخ مصوب انجام گرفته است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به ادامه روند واردات دام زنده و گوشت قرمز اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت قرمز کشور ۹۰۰ هزار تن است که ۱۵۰ هزار تن آن از طریق واردات تامین میشود و این واردات در کنار افزایش تولید داخلی به روند کاهش قیمت این محصول در بازار کمک میکند.
ورناصری تاکید کرد: واردات گوشت قرمز از اوایل اردیبهشت ماه تنها با ارز نیمایی انجام میشود و این روند تا تعادل کامل قیمت این محصول در بازار ادامه خواهد داشت.