سطح کاشت پیاز خوراکی در جغتای ۳۷درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: امسال در 220هکتار از مزارع این
مهدی دستورانی افزود: ارقام عمده پیاز کاشته شده در جغتای زرد و طلایی است که پیش بینی می شود 14هزار و 300تن محصول پیاز از کشتزارهای این شهرستان برداشت شود.
وی گفت: بارش های فراوان، افزایش قیمت پیاز و کاهش خسارت به این محصول از عوامل افزایش سطح زیر کشت پیاز در شهرستان جغتای است.
وی گفت: حدود 40هکتار از مزارع پیاز شهرستان جغتای به روش نشایی کشت شده است که این شیوه به مدیریت مصرف آب و افزایش سطح زیر کشت کمک می کند.
شهرستان جغتای در غرب خراسان رضوی 52روستا با 23هزار هکتار کشتزار و باغ دارد که 9هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری و دامداری این شهرستان فعالیت می کنند.