با تلاش یک جوان کارآفرین کرمانی ، دومین مرکز پرورش قارچ های خوراکی شاه صدف یا ارینجی کشور در کرمان راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آقای محی آبادی گفت: بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به پیشنهاد و همکاری همسرم این کارگاه را
وی افزود: قارچ ارینجی یا شاه صدف نوعی از قارچ های خوراکی است که دارای خواص دارویی نیز است و در مقایسه با قارچ های دکمه ای ماندگاری بیشتری دارد.
آقای حسیبی کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گفت : قارچ ارینجی به علت آنکه سرشار از کربوهیدراتهای فیبردار ، ویتامینها و مواد معدنی است و در مقابل مقدار کمی کالری و قند دارد و فاقد نشاسته است ، یک ماده غذایی سالم محسوب میشود . وی افزود : قارچ خوراکی دارویی ارینجی همچنین تقویت کننده سیستم ایمنی، بهبود دهنده سلامت استخوان و دستگاه گوارش، دارای خواص ضد سرطانی، ضدویروسی و نیز کاهنده چربی خون است.
طبق آمارهای رسمی سازمان خوارو بار و کشاورزی ملل متحد ایران با تولید حدود 150 هزار تن قارچ رتبه هفتم جهان را در تولید این
خانم رضایی خبرنگار صدا و سیما در گزارشی ، ضمن اشاره به بحث پرورش قارچ در استان کرمان ، سری هم به کارگاه آقای محی آبادی زده است...