شهردار منطقه ۹ از افتتاح پروژه زیرگذر استاد معین تا ۲۲ بهمن خبر داد
وی با بیان اینکه در یک سال گذشته اقدامات اجرایی مربوط به ۸۴ پروژه شهری به اتمام رسیده است و ۱۴ پروژه جدید نیز در روز دوشنبه به بهره برداری میرسد، افزود: هدف ما افزایش سرانه فضاهای ورزشی، فرهنگی و خدماتی از جمله فضای سبز است. با رویکردهایی که اتخاذ کردیم توانستیم پروژههای درحال اجرای منطقه را به سمت سرزندگی و شادابی سوق دهیم و شهروندان را به مشارکت دعوت کنیم.
شهردار منطقه ۹ با تاکید بر اینکه روز دوشنبه ۱۴ پروژه عمرانی، اجتماعی، فرهنگی و فناوری اطلاعات در منطقه افتتاح خواهد شد، گفت: یکی از پروژهها پارک ۱۴هزار متر مربعی است که به شورای شهر پیشنهاد دادهایم به نام «سعیده قدس» نامگذاری شود؛ وی بنیانگذار موسسه محک است. پروژه دیگر مرکز کسب و کارهای شهری است که به عنوان یکی از مراکز ویژه در حوزه شهری آغاز به کار خواهد کرد.
مفاخریان افزود: طرح بعدی مرکز فناوریهای هوشمند شهری است که ترکیبی از مجموعه استارتاپهایی است که در حوزه شهری کار میکنند، با همکاری سازمان اطلاعات و دانشگاه شریف این پروژه نیز آغاز به کار خواهد کرد، اجرای پروژه اندیشه سرای دکتر قریب و مقبرة الشهدا در پارک کوکب به همراه پروژههای مربوط به آسفالت و خدماتی از دیگر اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری منطقه ۹ است.
به گفته وی؛ هزینه ۱۴ پروژه برابر با ۳۶ میلیارد تومان است.
شهردار منطقه ۲ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه زیرگذر استاد معین گفت: بعد از توقف دو سال و نیمه، در سال ۹۶ پروژه مجدداً آغاز شد؛ این پروژه تا پایان ۲۲ بهمن افتتاح خواهد شد. در حال حاضر اقدامات مربوط به بتن ریزی یکی از پلهای سه گانه باقی مانده که تا اواخر خردادماه عملیات عمرانی این پل هم به اتمام خواهد رسید.
مفاخریان افزود: بخش شمالی پروژه تونل خیابان آزادی نیز از سال گذشته درحال حفاری است. امید است مجموعه فعالیتهای باقیمانده با توجه به محدودیت منابع مالی تا اواخر سال ۹۸ به اتمام برسد.
آسیب حاصل از گذردهی آب به پایههای برج آزادی کذب است
وی درباره آسیب به پایههای برج آزادی گفت: اینکه گفته میشود گذردهی آب به پایههای بتنی برج آزادی آسیب میرساند، یک خبر کذب است. در حال حاضر گذردهی آب در این محدوده وجود ندارد.
شهردار منطقه ۹ همچنین در خصوص آخرین وضع پادگان جی افزود: اقدامات مهندسی و اجرایی برای عبور خیابان استاد معین از داخل پادگان به اتمام رسیده و مسیر دیگر عبور بزرگراه یادگار امام به داخل پادگان و انتقال به بزرگراه فتح است که این موضوع دوم به دلیل کمبود اعتبارات در اولویت بعدی قرار دارد.
مفاخریان در ادامه با اشاره به وجود ۲۱ هزار پلاک در بافت فرسوده منطقه ۹ گفت: ۵۰ درصد املاک مسکونی در منطقه بافت فرسوده دارند و منطقه ۹ تنها منطقهای است که بافت نظامی، مسکونی و صنعتی را در کنار هم دارد.
۱۴۶ هکتار از بافت منطقه ۹ فرسوده است
به گفته وی ۱۴۶ هکتار از بافت منطقه ۹ فرسوده است و این منطقه جایگاه پنجم بافت فرسوده را در میان ۲۲منطقه تهران به خود اختصاص داده است.
شهردار منطقه ۹ درباره اجرای طرح «مسکن امید» گفت: در منطقه زمینی که متعلق به دولت باشد وجود ندارد، به همین خاطر موضوع مسکن امید در این منطقه اجرا نخواهد شد، اما جایگزین این موضوع تجمیع قطعات ریزدانه بود. با تجمیع قطعات ریزدانه سعی کردهایم سرانه منطقه را افزایش دهیم.
مفاخریان با تاکید بر اینکه بدون تکیه به منابع و بخشنامههای دولتی نوسازی بافتهای فرسوده را انجام دادهایم، افزود: منطقه رتبه دوم را در صدور پروانه به خود اختصاص داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ریزیهای صورت گرفته برای ساماندهی مشاغل مزاحم گفت: یکی از برنامهها اجرای آرای قضایی و دیگری برنامه ریزی برای مهاجرت شغلهای مزاحم به خارج از منطقه است.
افتتاح ۳ سینما تا پایان سال
وی در پایان با اشاره به برنامههای آتی منطقه گفت: بنا داریم در سال ۹۸، سه سینما و یک مجموعه آبی و خدماتی در منطقه ایجاد راه اندازی کنیم که تا پایان سال در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، واقعیت این است که در منطقه امکانات فرهنگی مانند سینما وجود ندارد و با احداث این سه سینما به ظرفیتهای فرهنگی منطقه افزوده خواهد شد، احیای حیات شبانه در میدان آزادی نیز به زودی اجرایی خواهد شد.