ساختمان جدید مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه اصفهان با زیربنای ۲ هزار مترمربع، در سه طبقه به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزاصفهان؛ رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در این آیین با اشاره به اینکه هویت همه جوامع به میراث مکتوب آن باز می گردد گفت: همان طورکه در طول تاریخ هم ثبت شده، حکومت های خارجی در دوره های مختلف از مدیران ایرانی استفاده کرده اند که این نشان از ظرفیت های بالای نیروی انسانی کشورمان است .
بروجردی با بیان اینکه باید به حافظه تاریخی کشور برای پیشبرد اهداف نظام توجه شود افزود: اسناد، مهم ترین منابع و حافظه تاریخی یک کشور است.
وی با اشاره به مصوبه هیات دولت مبنی بر الکترونیکی کردن اسناد همه دستگاه ها، تصریح کرد: در استان اصفهان اسنادی به دست آمده که حقوق آبی مردم را شفاف تعیین کرده است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به اینکه همه دستگاه ها طبق قانون موظف اند اسناد خود را به این سازمان منتقل کنند گفت: چالش جدی با وزارت نفت داشتیم که در نهایت ۲۰۰ تن از اسناد وزارت نفت به آرشیو این سازمان منتقل شد .
بروجردی به وجود ۴۰ هزار نسخه خطی درکتابخانه ملی اشاره کرد و گفت: برای دریافت بخشی از این منابع ۱۹میلیارد تومان هزینه کرده ایم .
وی افزود: این سازمان اسناد شورای انقلاب را که چهل سال پنهان بود، امروز به صورت عمومی درآورده و در ادامه نیز در حال ذخیره کردن اسناد چهره های مختلفی همچون آیت الله بهشتی، آیت الله مطهری و حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی هستیم.
استاندار اصفهان هم در این مراسم با بیان اینکه درکشور کمتر از این اسناد استفاده می شود گفت: استفاده از سند آمایشی شیخ بهایی توزیع عادلانه آب باید در کشور الگو شود و در دانشگاه ها تدریس شود .
عباس رضایی افزود:در فروردین امسال بر مبنای همین ظرفیت ها سیل در مادی ها رها شد و کمترین آسیبی به زیرساخت های استان نرسید.
کثیری مدیرسازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه اصفهان هم به وجود چند هزار سند مکتوب در این مرکز اشاره کرد و گفت: تکلیف حقابه از ۸۰۰ سال قبل تاکنون به صورت توزیع عادلانه نشان دهنده این امر است .
ساختمان جدید مرکز اسناد وکتابخانه ملی منطقه اصفهان در خیابان بهارستان اصفهان با ارزش ۹میلیارد تومان، با ساختمان قبلی این مرکز معاوضه شد و به بهره برداری رسید.