حجت اسلام دکتر جلیل محبی گفت : توجه به نظارت عمومی بر مسئولان و همچنین مسئولیت اجتماعی موجب پیشرفت جامعه ایرانی اسلامی خواهد شد.
حجت اسلام دکتر جلیل محبی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: براساس نتایج آخرین پیمایش ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که با تلاش مرکز افکار سنجی دانشگاه تهران انجام شد وفاق عمومی در زمینه مبارزه با فساد و دروغ نگفتن مسئولان وجود داشت.
وی افزود: بر اساس این پژوهش مواردی که مردم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اختلاف نظر داشتند، معیارهای امر به معروف و نهی از منکر و منابع تشخیص معیارهای امر به معروف و نهی از منکر نیز در کنار مباحث مشترک و مورد تایید همکان بررسی شد.
محبی در کنار رونمایی از نتایج این پیمایش سیاست های و رویکردهای نوین ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر را برشمرد.
وی گفت: آموزش روش های صحیح مطالبه گری به منظور تاثیرگذاری و حل مسئله نیز مورد توجه این ستاد است.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: براساس قانون این ستاد وظیفه عمل به امر به معروف و نهی از منکر را ندارد و وظیفه آن ایجاد زمینه ها و همچنین آموزش و الگو سازی به منظور گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
محبی اضافه کرد: حاکمیت به سبب گستردگی و تنوع در جامعه امکان اصلاح جامعه در تمام ابعاد را ندارد و باید اصلاح جامعه از درون خود مردم صورت گیرد.
وی یاد آور شد: وظیفه اجرای امر به معروف و نهی منکر بر عهده دستگاه های مرتبط همچون قوه قضاییه است.
محبی تاکید کرد: توجه به فرهنگ سازی و ارائه الگوهای مطلوب با استفاده از هنر و رسانه به منظور ایجاد مطالبه گری در جامعه از جمله وظایف ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر است.
رونمایی از جشنواره بین المللی تولیدات هنری - رسانه ای برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر
مدیر روابط عمومی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از رونمایی جشنواره بین المللی تولیدات هنری - رسانه ای امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
علی قجری گفت: نخستین فراخوان این جشنواره پس از ماه مبارک رمضان اعلام عمومی خواهد شد.
وی افزود: اصحاب هنر و رسانه می توانند تولیدات و آثار خود را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر به این جشنواره ارسال کنند.
قجری با اشاره به اینکه دبیرخانه این جشنواره در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر فعال می شود گفت: رویکرد های این جشنواره شامل حق الناس، مردمداری، مسئولیت پذیری و دیگر رویکردهای مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر است.
قجری با بیان اینکه برگزاری این جشنواره به منظور شناسایی و پایش استعدادهای هنری و رسانه ای در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است گفت: این جشنواره در هر فصل سال برگزار می شود و آثار برگزیده را انتخاب و جوایزی به آنها اهداء می کند.
وی افزود: در پایان سال برگزیدگان سال جشنواره معرفی می شوند.
قجری در ادامه گفت: معاونت رسانه، فرهنگ سازی و آموزش ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از 5 ماه گذشته فعال شده است و سه اداره کل آموزش، تولید محتوای هنری رسانه ای و تولید محتوای فرهنگی رسانه ای در این معاونت فعالیت می کنند.
وی گفت: تولید انیمیشن همچنین 60 تیزر و برنامه های دوربین مخفی به منظور آموزش روش های موثر امر به معروف و نهی از منکر و همچنین چگونگی پذیرش آن و توسعه الگوهای مطلوب دراین معاونت ساخته شده است.
قجری گفت: چهار نوع امر به معروف و نهی از منکر داریم که شامل تذکر مردم به مردم، تذکر مردم به مسئولان، تذکر مسئولان به مردم و تذکر مسئولان به مسئولان است.
وی افزود: رویکرد ستاد توجه به روش های صحیح امر به معروف و نهی از منکر مردم به مسئولان با استفاده از روش های تاثیرگذار است .
معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از تدوین اطلس مسائل کشور در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خبرداد.
حجت اسلام روح الله میرزایی در نشست خبری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که در غرفه این ستاد در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد گفت: این اطلس مسائل کشور را به تفکیک استان و شهر و شهرستان احصا کرده و با تعیین اولویت به منظور مطالبه گری و امر به معروف و نهی از منکر با هدف حل مسئله قرار می دهد.
وی افزود: تشکل های مردم نهاد (سمن) تخصصی در زمینه های مختلف امر به معروف و نهی از منکر در کشور فعال خواهد شد .
وی افزود: ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از این تشکل ها حمایت های مالی، معنوی و حقوقی خواهد کرد و این تشکل ها قدرت ورود به روند بررسی قضایی پروندهای تخلف و حتی شکایت از متخلفان و ایجاد پرونده به منظور حل مسئله را خواهند داشت.
حجت اسلام میرزایی افزود: از این تشکل ها می توان به عنوان لشکرهای مطالبه گری درجامعه نام برد که مورد نظر مقام معظم رهبری است و باید جوانان به صورت آتش به اختیار این لشکرها را فعال کنند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این تشکل های مردم نهاد تاکنون 100هزار نفر به عنوان طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در سامانه طلایه داران نام نویسی کرده اند اما اکنون سامانه تخصصی دیگری به منظور نام نویسی داوطلبان و تعیین تخصص مورد نظرشان برای امر به معروف و نهی از منکر تدوین خواهد شد.
معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: دراین سامانه پس از نام نویسی و تعیین تخصص مورد نظر آموزش های لازم به منظور مطالبه گری صحیح تا رسیدن به حل مسئله با روش های همچون فایل های مناسب برای تلفن همراه ، بسته های صوتی و یا حتی پیامک های آموزشی ارائه می شود.
حجت اسلام روح الله میرزایی اضافه کرد: ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر در تمام دستگاه های اجرایی شورای امر به معروف و نهی از منکر را به ریاست بالاترین مقام اجرایی و یا جانشین آن فعال می کند .
وی افزود: مصوبات این شورا از سوی رئیس دستگاه ابلاغ و لازم الاجرا خواهد شد .
معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: این شورا زمینه ای را فراهم خواهد آورد تا مردم در تمام دستگاه ها امکان امر به معروف و نهی از منکر کارکنان دستگاه را داشته باشند و کارکنان دستگاه نیز بتوانند یکدیگر را امر به معروف و نهی ازمنکر کنند همچنین کارکنان دستگاه بتوانند بدون نگرانی از تاثیر منفی مطالبه گری در کارشان مسئولان دستگاه را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
وی برلزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای به منظور گسترش و فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد.