یک کارگاه غیر مجاز تولید زولبیا و بامیه در نیشابور پلمپ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با
مهندس سعید یگانه پور ضمن تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و ممنوعیت اضافه کردن افزودنی های غیر مجاز به مواد غذایی خاطرنشان کرد: گزارشات مردمی بهترین زمینه ساز آشکار شدن تخلفات و برخورد با متخلفان بهداشتی است، لذا همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن سامانه 190 تماس بگیرند.