فرآورده های خام دامی باید از مراکز معتبر و تحت کنترل و نظارت دامپزشکی تهیه شود.
به گزارش خبرگزاری صداسیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان گفت: با توجه
مریم ملکی با تاکید بر نگهداری فرآورده های خام دامی همچون انواع گوشت قرمز و سفید در یخچال در مراکز عرضه این محصولات، افزود: برای پیشگیری از بيماريها بويژه مسموميت هاي غذايي، نگهداري فرآورده هاي خام دامي در شرايط دمايي مناسب يخچال از اهميت ويژه اي برخوردار است.
وي از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف به شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند تا با پیگیری کارشناسان دامپزشکی، متخلفان برای صدور احكام به مراجع قضايي معرفی می شوند.