دبیر علمی جشنواره جایزه ملی سرو: داوری همه گروههای جشنواره جایزه ملی سرو نهایی شده است و اگر شرایط مهیا باشد از ۱۰ نفر از هر گروه قدردانی خواهد شد
سنگری افزود: پس از پالایش اولیه حدود هزار عنوان کتاب باقی ماند و بعد از این مرحله، سرداوران همراه با داوران آثار را بررسی کردند و ریزش بعدی انجام شد.
وی تأکید کرد: داوری آثار ۶ رشته به سرانجام رسید و نفر اول آنها مشخص شده بود و در جلسه روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور گروه داوری دو گروه باقی مانده انجام شد.
دبیر علمی جشنواره جایزه ملی سرو افزود: در این جلسه داوری گروه گفتمان و اندیشه نیز به پایان رسید و آثار برجسته و منتخب این گروه نیز مشخص شد.
سنگری گفت: داوری بخش شعر گروه کودک و نوجوان نیز در این جلسه به اتمام رسید و نتایج ارزیابی نیز تعیین شد.
وی با تأکید بر اینکه داوری تمام گروههای جشنواره جایزه ملی سرو نهایی شده است، افزود: اگر شرایط مهیا باشد از ۱۰ نفر از هر گروه که در مجموع ۸۰ نفر میشوند، انتخاب شده اند تا از آنها قدردانی شود.
دبیر علمی جشنواره جایزه ملی سرو در پایان گفت: در اولین جلسه شورای سیاستگذاری با حضور جعفری مدیر عامل موزه و رئیس شورا تصمیم نهایی برای شکل، نحوه و زمان برگزاری جشنواره گرفته خواهد شد.
اهداف برگزاری این جشنواره شامل بازشناسی و ارزیابی آثار فرهنگی ادبی و هنری در چهل سال گذشته، قدردانی از آفرینندگان و مولفان آثار شاخص و ممتاز، ارائه الگوها و سرمشقهای موفق برای نسل جوان نویسنده و شناخت کاستیها و قلمروهای نکاویده برای خلق آثار جدی میشود.
۲۱ جشنواره راه یافته به جشنواره جایزه ملی سرو شامل کتاب سال، داستان انقلاب، پروین اعتصامی، جلال آل احمد، دعبل (کتاب سال عاشورا)، ربع قرن، شعرفجر، شهید آوینی، شهید غنی پور، علامه حلی، قیصر امین پور، کتاب برتر کودک و نوجوان، کتاب دفاع مقدس، ۲۰ سال ادبیات داستانی، کتاب سال پاسداران اهل قلم، کتاب سال حوزه، کتاب سال دانشجویی، کتاب سال رضوی، نشان دهخدا، قلم زرین و شعر انقلاب میشوند.
تاکنون ۲۳۲ دوره جایزه در قالب ۲۱ جشنواره ملی کتاب از سوی دستگاهها و نهادهای مختلف برگزار شده که قرار است در جشنواره جایزه ملی سرو به برگزیده برگزیدگان ۴۰ سال کتاب انقلاب اسلامی جایزه داده شود.
وب سایت جشنواره جایزه ملی سرو نیز sarv.iranhdm.com است.