ذخیره آب در سدهای تهران هم اکنون یک میلیارد و ۲۹ میلیون مترمکعب و ۳۲۲ میلیون متر مکعب بیشتر از ذخیره سال گذشته است
وی شرایط سد ماملو، لتیان و طالقان را در آستانه سرریز دانست و گفت: سر ریز سد طالقان از ۲۰ اردیبهشت و با دبی ۶۰ متر مکعب بر ثانیه شروع شده است و سرریز آن وارد رودخانه شاهرود شده و برای تغذیه مصنوعی و استفاده پایین دست رها میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه سد ماملو در اواخر اردیبهشت به سرریز خواهد رسید ادامه داد: درحال حاضر تخلیه این سد برای تغذیه مصنوعی دشت ورامین و تامین آب بند علی خان و حق السهم زیست محیطی دریاچه نمک و تالابهای موجود در آن منطقه استفاده میشود.
رضوی با اشاره به اینکه درحال حاضر ۴۰ میلیون مترمکعب از ظرفیت سد کرج برای مهار سیلابهای احتمالی این ماه خالی است گفت: با توجه به حجم ورودی به سدها، ظرفیت آن تا پایان خرداد تکمیل خواهد شد.
وی ۹۰ درصد سد لتیان را پر اعلام کرد و ادامه داد: هم اکنون ۱۰ درصد ظرفیت سد لتیان و ماملو برای مهار جریانهای سیلابی کوهپایههای البرز که احتمالا اتفاق خواهد افتاد خالی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با اشاره به میزان بارش برف قابل توجه در حوضه سد لار افزود: به نظر میرسد آبگیری این سد امسال از سالهای خوب در طول دوران بهره برداری آن باشد که این شرایط پشتوانه خوبی برای تامین آب تهران و مازندران در بخش کشاورزی است.
رضوی با بیان اینکه نیروگاههای برق آبی تهران امسال با ظرفیت کامل درمدار خواهد بود افزود: ۲۸۰ مگاوات نیروگاه برق آبی در سدهای امیرکبیر، لتیان و طالقان نصب است که امسال این سدها با تمام توان به مدار وارد میشود و پایداری شبکه برق را در پیک مصرف به همراه خواهد داشت.
وی میزان بارشهای تهران را از ابتدای سال آبی تا امروز بیش از ۳۷۰ میلی متر دانست و ادامه داد: این حجم بارش نسبت به سال گذشته با ۸۲ درصد افزایش و نسبت به بلند مدت با ۵۳ درصد رشد همراه بوده است.