تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ماه رمضان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه رمضان تشدید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر شکیبا اظهار داشت: از ابتدای ماه رمضان تا کنون بیش از هزار و ۱۰۰ مورد بازرسی از طریق بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت و ۵۳ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکزبهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی، اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده و بیش از دو تن موادغذایی غیرمجاز و غیربهداشتی توقیف و جمع آوری شده است. وی افزود: سامانه بهداشت ۱۹۰ آماده دریافت شکایات مردمی است و برنامه سلامت رمضان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.