نظارت بر اماکن تهیه و توزیع غذا در پیشوا تشدید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا گفت: همزمان با شروع فصل گرما و شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا، نظارت بر اماکن تهیه و توزیع غذا در پیشوا تشدید می شود.
رجب زینی وند رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا ضمن تأکید بر تشدید بازدید ها و اهمیت سلامت آب و غذا افزود: کلر سنجی آب آشامیدنی در مراکز توسط کارشناسان با دقت صورت گرفته و نظارت کافی بر این امر مهم توسط واحد بهداشت محیط انجام می شود.
وی گفت: میزان نمونه گیری موارد اسهال حاد آبکی جهت تشخیص بیماری واگیر التور ( وبا) به عنوان یکی از شاخص های مهم وزارت بهداشت محسوب می شود.
زینی وند افزود: اطلاع رسانی لازم به کلیه پزشکان و کادر درمانی در مراکز دولتی و بخش خصوصی انجام و همچنین تجهیزات لازم درآزمایشگاه درمانگاه شبانه روزی شهید مهتدی بررسی و در صورت کمبود ظرف نمونه گیری و دیگر اقلام پیگیری می شود.
وی گفت: با توجه به اهمیت توزیع مواد غذایی سالم به گروه هدف دانش آموزان به عنوان گروه آسیب پذیر، نظارت بر بوفه تغذیه مدارس تشدید می شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط باید لیست مواد غذایی مجاز و غیر مجاز را در اختیار مدارس قرار دهند، افزود: همچنین طرح جمع آوری دست فروش ها و فروشنده های دوره گرد نیز در دستور کار شبکه بهداشت قرار دارد.