کارشناس مسائل سیاسی گفت: ستاره قدرت آمریکا روبه افول است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،رضا صدرالحسینی در استودیوی گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: در دهه های قبل و زمانیکه مولفه نظام از مهمترین فاکتورهای اقتدار یک کشور بود حرکت آمریکا به هر سمت و سویی زلزله سیاسی راه می انداخت ولی در شرایط کنونی، حتی در حیاط خلوت آمریکایی ها یعنی ونزوئلا، باز هم موفقیت و پیروزی برای آمریکایی ها حاصل نمی شود.
او ادامه داد: امروز دیگر نمی توان ادعا کرد آمریکا با در اختیار داشتن قدرت نظامی بزرگ، می تواند بزرگ و کدخدای جهان باشد.
ساسان شاه ویسی دیگرکارشناس مسائل اقتصادی و سیاسی گفت: وقتی در مورد قدرت اقتصادی یک کشور دارای قدرت سیاسی صحبت می کنیم باید مبتنی به منابع و صرف منابع آن کشور صحبت کنیم.
آمریکا کشوری است که اقتصادش 20 هزار میلیارد دلار ظرفیت دارد اما بیش از این مقدار، بدهی ملی دارد. بدهی این کشور می تواند به رقم بیش از 50 هزار میلیارد دلار ارتقاء یابد و این بدهی نشان دهنده انحرافات میان منابع و مصارف درآمریکا است.
کارشناس اقتصادی و سیاسی گفت: آمریکا در حال حاضر دچار افول در هژمون اقتصادی است.
ساسان شاه ویسی در استودیوی گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: چه اتقاقی در آمریکا رخ داده که نظامهای سیاسی سیاستهای اقتصاد بین المللی را یکی پس از دیگری تغییر داده و به سمت ناسیونالیستی آمریکایی می روند؟! این حرکت در چهار سال گذشته مورد تقبیح نظام بین المللی قرار می گرفت.
او ادامه داد: به نظر می رسد فشاری که از درون اقتصاد آمریکا، اقتصادیون این کشور را به چالش می کشد نشانه ایجاد شدن بازارهای مکاره ی جدید آمریکا برای پر کردن خلأ های مالی این کشور است.
رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی نیز گفت: براساس سیال بودن قدرت در جهان، تئوریهای جهانی بیانگر آنست که قدرت ها بصورت کلونی در حال شکل گیری هستند و دیگر از قدرت تک قطبی گذر شده است.
او ادامه داد: آمریکایی ها با چین مشکلات و اختلافات سایبری و اقتصادی دارند. آمریکایی ها در حوزه های مختلف که قبلا در آنها قدرت بلامنازع بودند امروز به رقبای خود نزدیک تر شده اند و با توجه به مشکلات عدیده ای که در داخل دارند بعید است بتوانند به رقبای خود برسند.
امروز آمریکا نسبت به وضع معیشت مردم و وضعیت مادران و کودکان بسیار شکننده شده و موضوع یک سال گذشته این کشور در خصوص بیمه ها بود.
آمریکا 40 میلیون شهروند زیر خط فقر دارد و این رقم برای آمریکا شکننده است.